Frontline Spot On S 2-10kg

Frontline Spot On S 2-10kg

990 Ft
zooutlet.hu
Élelmiszerek
4
Irány az akció
990Ft ❗Hátha valakinek is jól jön. Nálunk az állatorvos javasolta,hogy a mentett cicáknak(7-en vannak) érdemes venni inkább kutyákra porciózottat. Fecskendőbe átszívva simán tudom adagolni. És ez most szuper áron volt. 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Én szeretek hinni az emberekben. Aztán persze koppanok és utána nehezebben megy újra hinni, de gondoltam most más lesz. Vagy nem olvasták még a mailom, vagy szerintük jó így, de még mindig ugyanaz a kép az oldalon. :( Választ mondjuk nem kaptam, úgyhogy lehet az első opció is...
válasza erre:
egy hónapja
Nagyon sok kisállatos webshop van, ami árul ilyen "gyógyszereket" is. Azt vettem észre, hogy egyre több csinálja azt csak azért, hogy Árukeresőn jó helyre kerüljön(Áresett termékek, és elől a listában) képesek megbontani egy több darabos terméket és darabonként árulni. Én ezt nem tartom fernek, féreghajtókkal, vitaminokkal is csinálják ezt. Nézem, hogy az egyik helyen 12k, a másikon 15k, aztán van egy harmadik 4k-ért. Persze, hogy bontott. Sokszor a képet sem cserélik, de még azt se képesek odaírni, hogy 1db.
#2
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Nem hiszem, hogy szándékosság lenne benne. Dobok is nekik mindjárt egy mailt, hogy javítsák. ;)

Az ár mindenesetre már magasabb :(.
😮 1
egy hónapja
Tényleg jó ár, viszont az ilyen boltot megbírságolnám, úgy, hogy örökké bezárhatnának. Felrakják a képet a 3 Pipettásról, aztán adnak 1 Pipettát.
👍 3
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!