Futóhomok Társasjáték

Futóhomok Társasjáték

1 990 Ft 5 990 Ft-67%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Újra jó áron kapható.

Termék/promóció leírása

A Spin Master új gyerek társasjátéka, a Sink N' Sand - Futóhomok egyetlen játékra sem hasonlít, hiszen ebben az ikonikus és népszerű Kinetic Sand is megtalálható. Amikor a futóhomok lezúdul, vajon a kalandorok talpon tudnak maradni? Ebben az izgalmas és gondolkodós ügyességi játékban egy dobókockával kell dobni és ennek alapján kell lépni a kalandor bábukkal majd a színes rudakat kihúzni a Kinetic Sand homokkal töltött tálca alól. Ha az adott pálca kihúzásával megindul a föld, azaz a futóhomok, a játékos leeshet a mélybe. Izgalmas baráti és családi móka fiúknak és lányoknak egyaránt! Csomagolás mérete: 23 x 9 x 27 cm

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

2-4
játékos
15
perc
4
kortól
Összesített 19 230

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!