Gardena Basic tisztító készlet öntöző

Gardena Basic tisztító készlet öntöző

3 990 Ft 5 720 Ft-30%
Alza
Kert és barkácsolás
5
Irány az akció
Nagyon jó ár.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
25 napja
  Ha van hozzá otthon tömlő, akkor jó persze.
  De csak az egyik gyorscsatlakozóban van vízstop? A kerticsap felőli oldalon is jó, ha van amikor le kell venni a csapról, a tömlő rugalmassága valamennyi vízet visszatol.

válasza erre:
27 napja
Átvettem közben, viszont benéztem mert 1/2-es, nem 3/4. :( Nekem így sem rossz, de akkor már a Fiskars szett jobban megérte.
válasza erre:
28 napja
  Ez egy október - november környéki munka volt, szükség volt egy plusz slagra, akkor tettem rá a csatlakozót. Folyt a víz a roppantógyűrű mellett, de már úgy fejeztem inkább a munkát.
válasza erre:
egy hónapja
3/4-es, a másik szett (Fiskars) amit felraktam az pedig 1/2. Amúgy Stop kapcsolós, úgyhogy én pont azért vettem, hogy ne kelljen letekergetni és nyugodtan rágyógyulhasson. :) A csavarosásmentes csövekkel amúgy még nagyobb szívás, pont ezt megelégelve kerestem ilyen víz stopposra. 
👍 1
egy hónapja
  Ennyiért jónak tűnik, kár hogy a Gardena honlapján sem írják milyen méretű tömlőhöz jó. Lehet, hogy univerzális. Azzal volt már rossz tapasztalatom, igaz hogy Karcher gyártmányúban, de ugyanaz a jelenség itt is megtörténhet.       Általában működik, de ha egy régi, rideg ¾-es tömlőre kell rátenni hűvös időben, akkor nem fogja rendesen összehúzni a tömlő falát és folyni fog. (A ¾-es mértetet is olyanra kell összehúznia, mint az ½-est. )
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!