Gardena Elektromos fűnyíró PowerMax 37/1800 G2

Gardena Elektromos fűnyíró PowerMax 37/1800 G2

78 990 Ft +1 390 Ft82 490 Ft-4%
MALL.HU
Kert és barkácsolás
8
Irány az akció
Jó áron kapható. Kis akció a terméken.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
6 hónapja
Én is nyomtam egy like-ot a mondanivalódra, mert értem és egyetértek. Körültekintőbb leszek :)
👍 1
válasza erre:
6 hónapja
Ezzel azt szerettem volna elmondani hogy nem biztos hogy az az irány jó ha teli rakjuk olyan termékakciókkal az oldalt amik szemmel láthatóan nem relevánsak.Az árukeresőnél általában van árdiagramm ahol látható a mútbéli ára is ,érdemes nézni ezt is egy akció megosztása előtt. Ez egy jó közösség, semiképpen sem szeretnék megsérteni senkit,pl a Bestbuy topiknál is megfigyelhető hogy egyre több a nem igazi akció,pedig az egy sokkal zártabb közösség. Ettől függtelenül csak így tovább, köszi a munkát amit beleteszel. Üdv.
👍 2
6 hónapja
Nem sok like-ot kapott az akció, így feltehetően mégsem olyan jó találat, mint gondoltam. Legközelebb igyekszem jobban körbejárni az adott témát :).
#5
Zso
válasza erre:
6 hónapja
Az alaptézis az, hogy ez meg is történhet (millió termék megosztása), amíg nem azt a célt szolgálja, hogy ellehetetlenítse oldalt. Nincs kikötés arra, hogy mi a jó akció; valaki szerint ez, valaki szerint az. A végeredményben az ÁMberek összesített véleménye fog dönteni. Én úgy képzelem, hogy ami tetszik, arra nyomok egy like -ok, ami nem, arra egy dislike -ot. Ez az akció valószínűleg nem fog annyi like-ot kapni, de így is rá lehet lelni majd, csak nehezebben. Nincs ezzel gond.

A kérdés, hogy miért jó ez az akció, egyébként bennem is felvetült, de én nem kérdeztem rá, gondoltam van valami a háttérben amit nem tudok. Viszont mivel nem érdekel a fűnyíró téma, ezért nem erőltettem. Annak szívből örülök, hogy 100-ból talán azon 3 stílus egyikében tetted fel a kérdést, ami nem sértő. Ez sajnos mostanában nagyon ritka, nagyon büszke vagyok, hogy az oldalon a diskurzusok nem az általános Facebook-os szinten zajlanak.

A kedvezmény mértéke egyébként sokszor feljön, de higgyétek el nekem, hogy nagyon becsapós tud lenni. Nem véletlenlen bízom az ÁMberekre az akciók rangsorolását. EZERNYI más dologtól függ, hogy egy ajánlat jó -e.

Pár példa miért nem jelent túl sokat a kedvezmény:
- egy ilyen akció is lehet jó, ha más hasonló kategóriás fűnyírónál jelentősen jobb áron van és azért osztja meg valaki (nem számít, hogy az adott modell konstans ennyi mindenhol), viszont ezt ilyenkor jó ha a részletekbe beleírja a megosztó
- kategóriánként más és más kedvezménynek tudunk örülni (LEGOnál valódi 40%-ot sose fogtok látni, vagy az elárazás)
- exkluzív termékek kedvezményei mindig nagyobbak lesznek mint a többi (nézzétek meg a Jysk árait)
- de ha nem is exkluzív, csak kevés alternatív bolt árulja, már az torzíthatja a dolgokat
- mihez mérjük? Az oldalon fixálva van, hogy a legrelevánsabb árhoz, ami az aktuális második legjobb (vagy az előző, ha forgalmazói akció), de ha esett valaminek az ára 40%-ot több helyen is, így valaha mért legjobb árt kapott, majd utána 10%-ot még, akkor az megint jó ajánlat lesz, független a százalékoktól
- és így tovább

A %-os infó még így is nagyon sok dologra alkalmas, ezért is szerepel az oldalon, de a mindenhatók ti vagytok, a ti megítélésetekben bízom a fentiek miatt is. Annál jobbat egyetlen egy gép vagy metrika sem képes kiszorítani magából. ;)
6 hónapja
Természetesen elfogadom a véleményed, ha nem megfelelő az akció mértéke, akkor az illetékes tudja kezelni.
Az, hogy vannak olyan mértékű (>20%) akciók, az nem jelenti azt, hogy csak azok a megoszthatóak. Ha meg lenne húzva a határ x %-os akciónál, véleményem szerint jelentősen kevesebb akció szerepelne az oldalon.
Magánvéleményem (nem azért, mert én osztottam meg): ha nyer rajta az ember a többi lehetőséghez képest 2-3-4e Ft-ot, én lehajolok érte, mert sokszor ennyi összeg összeadódik.
6 hónapja
értem, de ilyen alapon millió terméket lehetne ide tenni ami pár %-al olcsóbb , szerintem egy akció az min 20 de inkább 30-40% nál kezdődik, ez csak az én véleményem semmi rossz szándék nélkül.
6 hónapja
Árukereső szerint 82e-nél kezdődik, azt vettem alapul.
6 hónapja
nem akarok kötözködni de ez miért jó ár? sok máshelyen is majdnem ennyi.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!