Gardenstar dönthető napozóágy sötét szürke

Gardenstar dönthető napozóágy sötét szürke

Csak üzletben elérhető
5 000 Ft
Auchan
Kert és barkácsolás
10
Irány az akció
Online nincs már, de több boltban elérhető még ennyiért. Ez pedig nagyon korrekt ajánlat.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#10
fbfro
válasza erre:
8 napja
Pesti úton tegnap volt 1db
🙏 1
#9
Zso
válasza erre:
8 napja
Szuper!

#8: Köszi! Kár, hogy az nagyobb lutri ennél is (mármint, hogy hol van belőle).
8 napja
Aki esetleg Tescóban jár, és még lát ehhez hasonlót, az 3700-ért tud venni
Hála a posztnak, sikerült vennem belőle személyesen. A kiírt árcédulán 8.000Ft szerepelt, de árleolvasóval megnéztem és 5.000Ft volt. 
👍 1
válasza erre:
8 napja
Köszönöm az infót! 
❤️ 1
#5
Zso
válasza erre:
8 napja
Az Auchanban sajnos ez mindig teljesen kiszámíthatatlan, de többnyire az online áron adják az üzletekben is a termékeket. Talán egy telefont megér indulás előtt és akkor a készletről is kapsz infót. Mától lett ennyi az ára online, ha ez számít valamit (illetve az biztos, hogy tegnap 8-kor még nem  ennyi volt).
👍 1
8 napja
Árat online írja, de nem elérhető. Viszont áruházban nagy valószínűséggel megtalálható. Akkor most OTT is ennyi lesz az ára? Vagy 9990.- amennyi múlthéten volt? Mert akkor felesleges elmenni, megnézni. Ennyiérét nem lenne rossz. Kéne pár darab. Viszont a csavarok végére alul, nem árt egy önzáró anya. Pár hét után meguktól lecsavarodnak s eltűnik a fűben.
#3
Zso
válasza erre:
8 napja
Egy picit olcsóbb volt, de úgy rémlik, hogy folyamatosan esett 1-2 hetente az ára, úgyhogy kérdés ki mikor vette. Mi is vettünk, szeretjük.
Utoljára módosítva: 8 napja
8 napja
Tavaly is ugyanennyi volt, nekem bevált 😉
👍 1
8 napja
Pont ilyet akartam venni, nagy kár, hogy minden madarasteszkó messze van :(
😢 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!