Gardenstar push up napernyő 270 cm ezüst szürke

Gardenstar push up napernyő 270 cm ezüst szürke

6 000 Ft
Auchan
Kert és barkácsolás
4
Irány az akció

500 Ft-tal esett még az ára. Iceberg is ennyi: online.auchan.hu. Annyit biztosan megtanultunk az előző akcióból, hogy a talp nincs benne a csomagban.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Nekünk sem volt még sosem, viszont szerencsére feleségem vágta anélkül is a témát. Ennyiért nem bírtuk kihagyni. Műanyag részek aggasztóak, de talán bírni fogja pár éven keresztül. 30-40 ezer Ft-ot sajnáltuk érte, de így most végre lett egy, aztán a lányaim majd jókat heverésznek alatta a 4 ezer Ft -os nyugágyon, ha hagyja őket a kutya :).

válasza erre:
egy éve

Koszonom szepen! Nagyon nem ertek hozza, sosem volt ernyonk, fogalmam sincs, mi jo, mi nem, milyen talppal/rogzitessel. Most is csak a gyerekek miatt gondolkodom medence fole, mert nincs arnyek az udvaron, igy egyelore medence se, csak "szokokut" szeru estere. :-( Elmegyunk ma, megnezzuk, van-e meg egyaltalan barhol barmi.

❤️ 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

(Többieknek mondom, hogy) azt azért nem osztottam ide, mert már nem tudtam sajnos, mert nem volt hozzá link, így csak a Discordra ment.

Ahhoz nincs talp, de szerintem semelyik ahhoz hasonlóhoz sem, mert azt vagy lecsavarozzák, vagy betonlapokat tesznek a lábára.

Szerk: nálunk így van megoldva: ibb.co

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

A másik Gardenstar, amit a FB csoportban linkeltél (itt nem találom legalabbás), 3 m 12500-as belogo tipus viszont talpas? Koszi, ha tudod!

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!