Gém Klub Korinthosz társasjáték (ASM34579)

Gém Klub Korinthosz társasjáték (ASM34579)

3 299 Ft +1 299 Ft3 990 Ft-17%
JátékNet
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Eddigi legjobb árán. BGG: boardgamegeek.com . Családi 517., összesített 1782. és 6.7 -en áll.

Vajon ki lesz a leggazdagabb kereskedő?

Könnyen tanulható, kockacsoportosítós játék az egész családnak.

Korintosz kikötőjébe napról napra érkeznek a jobbnál jobb áruk, és a játékosok sorban válogathatnak belőlük, ezzel megtöltve tollal saját pontozólapjaikat! Ebben a gurítsd-és-írd (roll & write) játékban a játékosok kupecek bőrébe bújva hat különböző áruból próbálják a legjobbat elorozni a többiek elől. Persze minden körben változik az áruk mennyisége, és aki nem legény a talpán, csupán egy-két bégető kecskével végzi majd a körét! Segond, pár kecskével (és némi arannyal) egy játékos fejlesztheti is akár az üzletét! Vajon ki lesz az ókor legismertebb kereskedője?

A IV. SZÁZADBAN a korinthoszi piacon állandó volt a sürgés-forgás. Az ismert világ minden szegletéből özönlöttek ide a kereskedők, hogy bemutassák portékáikat: mesteri szövésű perzsaszőnyegek, ízletes olívaolaj Krétáról, mézédes római szőlőfürtök és tüzes egyiptomi fűszerek bármi a tiéd lehet, csak győzd megszerezni! Te is egy helyi kalmár vagy, és látod, hogy itt a lehetőség, hogy olyan üzleteket bonyolíts le, amelyekkel lehengereled a kikötői kofákat. Ehhez jó döntésekre, ravasz befektetésekre és persze egy csipetnyi szerencsére is szükséged lesz.
Küldd hát ki az intéződet, hogy derítse fel neked a vásári forgatagot, keresd a jobbnál jobb lehetőségeket, bővítsd ki a kereskedőházadat és csavard az ujjad köré Korinthoszt!

Ebben a kockajátékban a dobott értékek különböző kereskedelmi akciók lebonyolítására biztosítanak lehetőséget. Körről körre az lesz a feladatod, hogy a meglévő kockacsoportok közül válassz egyet, és a darabszámuknak vagy értéküknek megfelelően szerezz be új, különleges árucikkeket, gyarapítsd a kecskéid számát, vezesd keresztül-kasul a piacon az intéződet vagy egyszerűen csak számold a csengő-bongó aranytallérokat. Az akciód kiválasztása előtt mindig figyelj oda a többi játékosra is, hiszen van, amikor többet ér, ha saját gyarapodásod helyett a riválisaid lehetőségét veszed el.

Játékidő: 10-30 perc

Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!