Gémklub Pandemic, társasjáték

Gémklub Pandemic, társasjáték

7 990 Ft 10 000 Ft-20%
eMAG
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Újra kedvező áron kapható!

Mentsétek meg az emberiséget! A Pandemic világszerte népszerű, kooperatív társasjáték. A játékosok egy egészségügyi vészhelyzetekre specializálódott csapat tagjaiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálják visszaszorítani a világot veszélyeztető vírusokat. A játékhoz több kiegészítő is kapható, amelyek még érdekesebbé teszik a játékmenetet!

A jóslatok bekövetkezni látszanak, a világot nagyméretű járványok fenyegetik, amik az emberiség teljes pusztulásához vezethetnek, ha nem sikerül időben megfékezni őket.

Pandemic társasjátékban egy járványelhárító specialista csapat tagjait alakítják a játékosok, akiknek célja, hogy közös erővel megtalálják a vírusok ellenszereit és meggátolják a globális pusztulást. Ehhez be kell utazni a világot, kezelni vagy karanténba zárni a kialakult gócpontokat, majd a lehető legyorsabban eljuttatni az ellenszer kifejlesztéséhez szükséges kártyákat az egyik kutatóállomásra. A Pandemicnek több változata létezik, a Pandemic – Pengeélen és a Pandemic – A labor kiegészítők sokszínűbbé teszik a játékot és olyan játékelemeket vezetnek be, amelyek teljesen megcsavarják és felfrissítik a játékmenetet. Megjelenik az 5. vírus, a bioterrorista, de betekinthetünk akár a kutatólaborba is, ahol az ellenszérum készül.

Ha pedig még ennél is összetettebb Pandemic-élményre vágyunk, akkor érdemes egy pillantást vetni a Pandemic Legacy kiadásokra, amelyek egy teljes év történetét mesélik el, csavarokkal és váratlan fordulatokkal együtt. A Pandemic Legacy játékok során minden döntésnek következményei vannak, amelyek kihatnak a későbbi játékokra, ezáltál egy sokkal összetettebb élményt nyújtanak.

Életkor : 8 – 99 -ig

Játékosok száma : 2 – 4

Játékidő : 0 – 45

Besorolás : Kooperatív társasjátékok felnőtteknek, Kooperatív Családi partijátékok, Stratégiai társasjátékok

Ez az akció a Készlet kisöprés része
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!