GoPro HERO11 Black kültéri kamera

GoPro HERO11 Black kültéri kamera

125 000 Ft 159 990 Ft-22%
Alza
Műszaki cikkek
8
Irány az akció
Jó ár
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#8
Zso
3 napja
Sebaj, a megosztást azért köszi, lehet így is lesz aki örül neki. 🫠👍🙏
válasza erre:
3 napja
Mondjuk a kedvezmények mértékébe kár belemenni. Speciel ez a megosztás ebből a szempontból is eléggé erőteljesen vérzik. Egy hónapja is majdnem ugyanennyibe került, az, hogy még a készleten ragadt darabok az eredetihez közeli árakon tengődnek valahol egy raktárban, nem éppen jó viszonyítási alap. Az elmúlt egy évben végig lehetett 160 ezer alatt kapni. 
válasza erre:
3 napja
Igazad van a DJI valószínűleg jobb 30%-kal drágábban, és két évvel újabban. Ezt senki nem vitatja. Viszont vannak olyanok akik esetleg egy alacsonyabb Gopro szériáról váltanának, és van millió kiegészítőjük hozzá, azoknak valószínűleg ez egy jó akció, mert ők Goprot fognak venni. Ez egy akció volt amit beküldtem. Önmagához képest jó ár. Mindig lehet mindenhez viszonyítani. Beküldenek ide olyan nevenincs 8 % kedvezményes dolgokat is, amiket alap esetben nem vennél meg se te se én, viszont van egy réteg akinek jó lehet. A Gopro viszont szerintem nem ez a kategória. Mindenkinek mások a preferenciái.
👍 1
válasza erre:
3 napja
160 ezer körül ki lehet hozni most a DJI Osmo Acion 5 Prót, ami ugyan két Deákkal nagyobb összeg, de a két terméket semmilyen szinten nem lehet összemérni, mintha egy VW Passátot meg egy Porsche Panamerát tennénk egymás mellé. Aki kicsit is komolyan gondolja, az 1 mp-et nem gondolkodik azon, melyikkel jár jobban. 
válasza erre:
3 napja
Az hogy régi nem egészen igaz. 2 éve jelent meg. Hasonlóan  a telefonokhoz itt sem gondolnám hogy akkorát fejlődött volna 2 év alatt technika, hogy elavult legyen. Minimális a különbség a 11 és a 12 között, ami azért még mindig eléggé drága. Ha megnézed, 100 alatt használtan sem nagyon kapsz 11-est, max gari nélkül. Az meg lutri egy elvileg strapára tervezett kameránál. Nem vagyok szakértője a témának, csak olvasok néha PH fórumot és egyebeket, és sokaknak van még 11-esük amit megelégedéssel használnak. A melegedés pedig gopro szériától illetve márkától függetlenül jelen van az akciókameráknál. Ezzel tisztában kell lenni bármilyet is veszel.
válasza erre:
3 napja
Mondjuk melegedési gond már szinte mindegyiknél van különböző mértékben, GoPro, DJI, mindegy.
3 napja
Nem az a baj, hogy régi, hanem az, hogy rettenetesen túlmelegszik, ekkor pedig leállítja a felvételt. Vízállónak mondják 10 méterig, de dedikált vízálló tok nélkül 1 méterre se szabad a vízbe meríteni! A szerviz pedig mossa kezeit, ha vizet kap, a túlmelegedéssel se kezdenek semmit, ez ilyen, fogadd el. Felejtős és kerülendő termék.
3 napja
Tök régi, egyáltalán nem jó ár sajnos. Senki ne vegye meg.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!