Graef ES 850 Marchesa Eszpresszó Kávéfőző (ES850EU)

Graef ES 850 Marchesa Eszpresszó Kávéfőző (ES850EU)

136 870 Ft +1 490 Ft241 370 Ft-43%
bestmarkt
Háztartás
0
Irány az akció

Csak a BestMarkt árulja, elég nagyot esett az ára.

Alkalmas nagy és kis családok számára. Gyermekbiztos, könnyen használható és időtakarékos. Egyedi barista-beállítások az 5 lépéses programpanelen keresztül (főzési hőmérséklet /PID-szabályozó, csésze térfogat, gőzteljesítmény, vízkeménység vízkőmentesítés-emlékeztetővel 12/25/50 liter, 2 vízkőmentesítő program)

Kivehető csepptálca a könnyű tisztítás érdekében. Gyors és energiatakarékos az egyáramú termoblokk-rendszernek köszönhetően rozsdamentes acél csövekkel a rövid fűtési idők és az optimális gőz- és víz hőmérséklet érdekében.

Nyomógombos választás szimpla/dupla eszpresszóhoz és kézi kezeléshez. Rozsdamentes acél csoportfogantyú 2 58 mm-es professzionális átmérőjű kifolyóval a lehető legnagyobb felület érdekében az összes aroma felszabadításához.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!