GymBeam Masszázspisztoly VI Black

GymBeam Masszázspisztoly VI Black

17 010 Ft +1 290 Ft34 900 Ft-51%
GymBeam
Megint jó áron, de tudjuk, hogy Temuról töredéékért is kihozható. Hogy az ugyanaz -e mint ez, arról megoszlanak a vélemények.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
8 órája
Derékfájásra TENS kell nem ilyen pisztoly. A Lidl-ben néha kapható az nagyon jó gépezet, a Decathlonban meg lehet hozzá venni tappancsokat is jó áron.
válasza erre:
9 órája
Megjött, kipróbáltuk, és elmaradt a várt csoda.....
Elég komoly derékfájásom volt akkoriban, és bizony az ember hajlamos hinni bármiben, amiben esélyt lát a fájdalom csökkentésére.
Nekem nem jött be, ettől még lehet hasznos dolog.

Próbáltam később 180ezres ugyan ilyet, és az sem volt semmivel sem jobb.
válasza erre:
11 órája
Mi volt a bajod vele?
Nekem megvan már lassan 1 éve, és nagyon jól működik.
Edzőteremben kivan rakva egy 100ezer +-os, egetverő különbséget nem tapasztaltam.
#4
Zso
válasza erre:
12 órája
Ármegosztós RGB műszempillára gyúrok. Amikor pislog majd az illető a szemével Ármegosztó felirat fog felvillanni. Kicsit várni kell még rá, hogy feltalálják, de viszik majd mint a cukrot! ;)
12 órája
A múltkor megvettem, talán 15e volt.
Vissza is küldtem.
A pénzre viszont kb  6 hetet vártam.
😢 1
válasza erre:
12 órája
Ettől függetlenül mondjuk vannak jobb és rosszabb kínai OEM termékek, ez talán nem vitás, és erről speciel már nagyon sokan megírták, hogy korrekt cucc. Ha valaki inkább megvesz valamit teljesen random 5 ezer forinttal olcsóbban, lelke rajta. 

Szerk:

Itt van más néven pl, drágábban. 
Utoljára módosítva: 12 órája
👍 1
13 órája
Ez pont olyan, mint a gamer szék. Van egy rakás gamer szék "márka" és forgalmazó, de valójában a 90%-uk u.a. a kínai bagázzsal dolgozik össze. Te megmondhatod, hogy milyen támla, karfa, kerekek, stb. legyenek, ők összeszedik, fizeted a saját logód rászitázásáért járó lét, alkatrészeket, szállítást és eladod idehaza többszörös áron. A GymBeam-nek nyilván nincs saját masszázspisztoly gyára. Kínában a pár ezer forintos alapra szitázzák rá a logót, adják horror áron, majd néha adnak belőle 50% kedvezményt és köszönik szépen azon is keresnek egy jó nagyot. De ez jó hír... lehet saját "Ármegosztó" logós masszázspisztolyod neked is, de nyilván van min. rendelési mennyiség, ami több 100 db.
👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!