Hendi szita finom hálóval, rozsdamentes acél, nyéllel, 200x400 mm

Hendi szita finom hálóval, rozsdamentes acél, nyéllel, 200x400 mm

2 890 Ft
eMAG
Háztartás
0
Irány az akció

Úgy nézem, hogy ekkora szitáért ez nem rossz ár.

Hendi szita finom hálóval, rozsdamentes acél, nyéllel, 200x400 mm

A Hendi Food Service Equipment nem élelmiszeripari vendéglátóipari berendezések, büfétermékek, konyhai cikkek és étkészletek gyártója és forgalmazója a vendéglátó- és vendéglátóipar számára. A Hendi 1934-es megalakulása óta folyamatos növekedést tapasztalt, és mára egy nemzetközi vállalat, amelynek központja Hollandiában, Ausztriában, Lengyelországban és Romániában található. Emellett fontos európai országokban, például Németországban, Franciaországban és Olaszországban is rendelkeznek saját kereskedőkkel.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!