Hikoki Magasnyomású mosó AW100

Hikoki Magasnyomású mosó AW100

23 889 Ft 41 900 Ft-43%
ujhazbodrogi.hu
Kert és barkácsolás
7
Irány az akció
A márka ismert, elvben jó termék remek áron...
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
20 napja
A Lidl-s termékekre 3 év szokott lenni a garancia.
válasza erre:
21 napja
Helló! Nem találom sajnos az adatokat, még a facebook oldalukon sem, 180 bar nyomású a Lidlös? Ára tudod mennyi szokott lenni? Ezt a Hikokit elengedtem, de vajon a Ryobi se jó, vonzó az 5 év gari rá, vagy Lidl is annyit ad? Köszönöm!
#5
Zso
egy hónapja
A megosztást köszönjük! Én nem értek hozzá, valószínűleg én  is osztottam volna első blikkre. Teljes árdiagrammot böngészve viszont látszódik, hogy tavaly augsztusig ez volt általában a legalacsonyabb ára, csak aztán történt egy nagy kirobbanás és duplája lett. Ellenben a vélemények nagyon jók róla az Árukeresőn - igaz, nem biztos annyira szakavatottak mint az itteniek, meg oda nem is lehet ilyeneket írni feltétlenül. Egy jó aspektus viszont nálam már elég szokott lenni a megosztásra - bár rugalmasabb vagyok azért - , max. lehúzzák a többiek. Benne van.

Ez a megosztás értékéből semmit se von le, én is volt már, hogy hálásan köszöntem a rossz kommenteket a megosztott akciómra, mert megóvott egy vásárlástól és inkább más felé orientálódtam. Szóval tényleg nagyon köszi a megosztást!

Ahogy persze a többiek véleményéért és stílusáért is szerfelett hálás vagyok. <3 (nem pride hónapos szívecske)
Utoljára módosítva: egy hónapja
egy hónapja
70 Bar üzemi nyomással és ennyi vízszállítással csodát nem kell várni tőle, én kihagynám.
Ezen az árszinten Karcher se jobb semmivel se. Azt kell venni amire 3 év gari van, ebben jó a Parkside. Ha szerencséd lesz 2.5 évesen megy tönkre, ha nem akkor 3.5 évesen.
válasza erre:
egy hónapja
egy lidl parkside géppel jobban jársz, a nagy márkák olcsó gépei csak kb erősebb slagnak jók
egy hónapja
Vajon a ryobis akciós mennyire jó ár-érték arányban? Mármint engem tényleg érdekel. Karcherben bízom, de jó lenne valami kedvező árú. Abból is több 25 eft körül mozog.
egy hónapja
Jó akció de kérdés a gép értéke. Számos márka gépe ezen az árszinten mozog, több Makita, karcher. Megnézve mit tudnak azok és ez, nos ez ennél az árnál nem is ér többet mert semmivel sem tud többet a többinél
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!