Hot Wheels Monster trucks Live aréna - Ultimate döntő

Hot Wheels Monster trucks Live aréna - Ultimate döntő

11 193 Ft +1 190 Ft17 210 Ft-35%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció
Elég jó áron kapható.
Termék/promóció leírása
Szörnyetegek az arénában! A Hot Wheels Monster Trucks Live Arena játékkészletekkel a gyerekek ütközésekkel és zúzásokkal teli show-t rendezhetnek. Mindegyik készlet más elemeket és kihívást tartogat. A Live Aréna Ultimate Döntőben Mega Wrex küzdhet meg Chrushzillával, aki folyton mozgásban van aszerint, hogy honnan várja a támadást. Ha sikerül legyőzni vicces meglepetésben lehet részük, ahogy előkerülnek az apró lábai. A pályaszett egy Hot Wheels Monster Trucks Mega Wrex kisautót és kettő összezúzható járgányt is tartalmaz. A készletek összekapcsolhatók más pályaszettekkel, így fantasztikus Monster Trucks aréna és világ építhető belőlük. A Hot Wheels Monster Trucks Live Arena készletek külön kaphatók, elérhetőségük változhat. 4 éves kortól ajánljuk. A színek és a díszítések eltérhetnek.
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!