HP DeskJet 2710E Hp+, Instant Ink multifunkciós színes WiFi tintasugaras nyomtató (26K72B)

HP DeskJet 2710E Hp+, Instant Ink multifunkciós színes WiFi tintasugaras nyomtató (26K72B)

13 999 Ft +1 499 Ft18 825 Ft-26%
Media Markt
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Kedvező áron.

Mi az a HP Instant Ink?

Az Instant Ink egy olyan nyomtatási előfizetői szolgáltatás, mellyel egy hatalmas teher kerül le a válladról nyomtatás terén, miközben a környezet védelmében is részt veszel. A szolgáltatásban résztvevő embereknek nem kell a tintapatron/toner beszerzésével és annak szállításával bajlódniuk. Soha nem éri őket az a felismerés, hogy a legnagyobb munka közepette kifogy a tintapatron vagy toner! A nyomtató internet kapcsolaton keresztül folyamatosan kommunikál a HP-val, így jelzést küld, ha a tinta vagy a toner hamarosan elfogy. Mielőtt elfogyna addigra már kiszállítják az újat.

Egyszerű tinta- vagy tonerutánpótlás kevesebbért

Instant Ink előfizetési lehetőség, amellyel akár 50%-kal csökkentheti tinta- vagy tonerköltségeit, és sosem fog kifogyni a kellékanyagokból.

A 6 hónapot követően havi díj kerül felszámolásra a lemondásig.

Mi az a HP+ szolgáltatás?

A HP+ intelligens nyomtatási rendszerrel könnyeddé válik a nyomtatás, elősegíti a hatékonyabb és fenntarthatóbb körülmények közötti munkát és a folyamatos kapcsolattartást.

A HP+ szolgáltatáshoz HP-fiókra, folyamatos internetkapcsolatra és eredeti HP tinta vagy toner használatára van szükség.

Maradjon kapcsolatban

Válasszon felhőcsatlakozással ellátott HP+ nyomtatót, amely naprakészen tartja magát, és amellyel bárhonnan, bármilyen eszközről nyomtathat

Több elvégzett munka a Smart alkalmazásban

A HP Smart alkalmazás segítségével a tenyeréből végezheti a nyomtatást és a lapolvasást. A HP+ szolgáltatással most 2 éven át élvezheti a speciális beolvasás, a mobil fax és a további olyan funkciók adta előnyöket, amelyekkel hatékonyabbá teheti a mindennapjait.

Ez az akció a Black November 2022 része

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!