HUGO, Pamutpóló szett - 3 db, Fekete, Tengerészkék, Kék, M/L

HUGO, Pamutpóló szett - 3 db, Fekete, Tengerészkék, Kék, M/L

11 390 Ft 19 000 Ft-40%
eMAG
Divat és kiegészítők
5
Irány az akció

Épp pólót kerestem és leosztva nem is rossz darab ár

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy éve

Ez a igazi jó póló

Nincs kinyúlva a nyaka, évekig bírja akár a használatot, jó anyaga van, külön bónusz, hogy nincsen rajta cigányrendszám (márkajelzés) És 1420 Ft. Miért nem ezt veszi mindenki? :)

válasza erre:
egy éve

https://www.roland.hu/Dero-polo

Roland divatház is forgalmazza a Hugo márkát. 🫣😬 Ha nem jó úgyis megy vissza :) sajnos manapság 3 poloert egész jó ár a 4k 😬😬

válasza erre:
egy éve

A konkrét szériát nem ismerem, a márka tapasztalataim viszont jók.

egy éve

Már csak három "BOSS" póló kell mellé, és meg is van a márkás szett!!

emag.hu

😄 2
egy éve

Hasonló pólót kaptam, senkinek sem ajánlom. Alapból ki van nyúlva a nyaka (bár ez a mostani pólódivat) plusz olyan szörnyeteg anyagból van, feszül-e de túl átlátszó, hálós-szerű, viszont tapad, plusz érintésre is rossz. Egy fillért nem adnék érte. Persze elfogadom, ha valakinek bejön, de előtte nézz meg élőben egy larph lauren és hasonló pólót. Ugyanaz a gyalázatos anyag, ugyanaz a kinyúlt nyak.

👍 1
🙏 2
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!