Humble Bundle - Resident Evil pack

Humble Bundle - Resident Evil pack

Humble Bundle
11 RE játék elérhető ebben a csomagban, legmagasabb tier-ben ~10 ezerért. Úgy nézem, csak a RE: Village kerül most 6k-ba kulcsos oldalakon.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
25 napja
Resident Evilhez nem értek sajnos (puha vagyok a horror játékokhoz), de a digitális társasoknál úgy győztem meg magam, hogy a csúszkát felnyomva az összeg jelentős része a WWFnek ment, szóval még jót is tettem. :)

Objektíven nézve:
  • Resi 2 - egyszer volt bundlizva, 6,7 € volt a legolcsóbb ajánlat érte
  • Resi 3 - többször volt már bundlizva, ugyanannyi volt a legalacsonyabb ára
  • Resi 7 - egyzer volt bundliban, 5,79 € volt a legjobb ajánlat érte
Jellemzően legmagasabb tierben voltak, vagy BYO csomagban, amiben max. olcsósítani lehetett őket, nem hiszem, hogy jelentősen hullana tovább az áruk hirtelen, de mint említettem nem vagyok annyira képben. Meg hát a hörcsög szereti, ha megnyugodhat, hogy mindent bezsákolt amit tudott :D.
👍 1
25 napja
Aki ismeri a sorozatot, mivel beszéljem rá magam, hogy ne csak a 9,16 €-s tier-t húzzam be? Köszi! :)
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!