Humble Choice 2023 Augusztus

Humble Choice 2023 Augusztus

10 €
Humble Bundle

Megérkezett a Humble Choice e havi csomagja, ami szerintem nagyon nem lett rossz:

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
egy éve

Megjött a kupon, 9€ ... de gyakorlatban 7.5 € -t akar vonni.

#5
Zso
válasza erre:
egy éve

A Humble Choice egy előfizetés. Minden hónapban jön egy új csomag, ami a hónap utolsó keddjén (?!) automatikusan megvásárlásra kerül, ha az előfizetésed aktív. Az előfizetést nem csak megszüntetni lehet, hanem szüneteltetni is. Ez a Skip a month. Érdemes legalább egy Humble regisztrációt csinálni, ami teljesen ingyenes, hiszen időnként kuponokkal csalogatják a Choice előfizetőket. Pl. az elmúlt 3 hónapban 5-7€ körül volt csak a havi Choice egy ilyen kuponnal. Egy feltétele volt a használatának, hogy ne hagyd abba abban a 3 hónapban az előfizud.

Mivel a kupon ajánlatok csak azoknak jönnek, akik még nem vásárolták meg a csomagot, ezért én mindig olyan későre hagyom amilyen későre csak tudom, még akkor is ha érdekel. Csomag megjelenésekor tolok egy szüneteltetést, aztán várom mi lesz. Van sokszor, hogy 10 € -ért nem rántanám be, de már 6 €-ért igen.

Másik megoldás, hogy GroupBuys csoportban cápázol, aztán ha mázlid van, akkor meg tudod szerezni csomag bontásból azt az egy két játékot amit szeretnél. Itt nem szabad profitálni a bontáson, a célja a csoportnak az, hogy a közösség járjon jól, ne csak az egyén.

Röviden tömören. Remélem tudtam segíteni. Ha lenne még kérdésed, akkor válaszolok természetesen.

Utoljára módosítva: egy éve
🙏 1
#4
Jojo
egy éve

Mi ez a skip month? Most csatlkozom a pc-s játékok világába a steam deckel és keressem az akciós forrásokat, de pl a humble nekem teljesen ismeretlen

#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Igen, attól függ hány hónapot hagytál ki előtte. Azt hiszem $2 és $4 kedvezmény van. Minden hónapot skippel kezdek amikor nincs olyan kuponom amit tönkre tenne.

egy éve

Skip month-nál nekem felajánlott egy 4 dolláros kupont hogy maradnak :D Így nagyjából 2000 Ft az egész

#1
Zso
egy éve

Road 96 hatalmas játék, azt próbáltam Game Passban, Disco Elysium wishlistes régóta. Tin Can jónak tűnik, SuchArtért oda lennének a csajok, szóval szerintem egész jó kis pakk lett. Nyomtam is rá egy Skip a Month-t. :D Hülyeségnek tűnhet, de hátha jön megint egy x hónapon át tartó kupon, vagy ilyesmi. A játékok meg nem szaladnak el a hónap végéig.

Jóóóó ... bontást már nem fog találni az ember, de annyi baj legyen.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!