Humble Choice 2023 Június

Humble Choice 2023 Június

10 €
Humble Bundle

Újra itt az e havi choice. Most 8 játékot tartalmaz, 10 € -ért. (vagy ha volt előtte kedvezményed, akkor kevesebbért). Nézzétek mik vannak benne:

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#7
Zso
válasza erre:
egy éve

Igen, lemondásnál szokott adni pár € kedvezményt, attól függően, hogy előtte hány hónapot hagytál ki. Azonban ha pihizteted a fiókod, akkor néha más ajánlattal is előáll. Én ha nincs több hónapig tartó kuponom, akkor azzal kezdem, hogy PAUSE, aztán max. ha hó végéig nem küldenek semmit és nagyon szeretném, akkor behúzom a csomagot. Ha pause-nál adnak kupont, akkor elfogadom, hogy max. hó végére maradjon. Aztán várok. Mostanában így kaptam hó közepén 3 hónapra szóló kuponokat.

Van amikor csak a második fiókra adja a kupont, de mostanában fő fiókkal tolom csak. Múlt hónapban mindenki kapott 7 € -s kupont akinek volt fiókja és nem vette meg hó közepéig a Choice-t. Most szerintem augusztus közepén jöhet hasonló ajánlat legközelebb. Érdekesség, hogy van akinek 5 € -t von, van akinek 6,5 € -t, teljesen változó.

Humblenél minél lojálisabb vagy annál kevésbé értékelnek. Ez van ...

#6
Deni
válasza erre:
egy éve

Eddig egy fő fiókom volt, annál úgy vettem észre hogy ha le akarom mondani akkor adnak valami kedvezményt, hogy maradjak.

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Bár TOS ellenes, de érdemes 2-3 fiókot tartani :).

#3
Deni
válasza erre:
egy éve

Köszi, akkor be regisztrálok másik e-mailel is

👍 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Múlt hónapban szórták és 3 hónapon keresztül tart. 7€ elvileg, de nekem talán 5 € volt a vége a múlt hónapban valami bug miatt.

Érdemes regisztrálni egy fiókot, mert sűrűn osztanak kupont, vagy ilyen ajánlatokat a nem Choice előfizetőknek.

#1
Deni
egy éve

Hogy lehet kedvezményt szerezni?

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!