Humble Choice 2023 Május

Humble Choice 2023 Május

10 €
Humble Bundle

Újra itt az e havi choice. Most 8 játékot tartalmaz, 10 € -ért. (vagy ha volt előtte kedvezményed, akkor kevesebbért). Nézzétek mik vannak benne:

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Zso
egy éve

Na, most adtak kupont, amivel elvileg 7€ lesz 3 hónapra a Choice. Gyakorlatban 5€-ért adja. 🥳

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Úgy bizony, Game Passon (néha a) kisebbik lányommal együtt toltuk, nagyon szuper kis játék. Ő a cicával volt és folyton énekelt vagy zenélt, hogy nőjenek a fáim. Én meg próbáltam nem kitépni a hajam tőle :D. Ha lesz hozzá kupon, akkor lehet behúzom, hogy meglegyen a cím később is, mert tényleg maradandó élményt nyújtott.

Mondjuk most 5.79 € -ért beszerezhető külön is. ;) Annyiért kár kihagyni.

Egyébként az én fura stílusomnak még a Builder Simulator és a Behind the Frame is bejön, bár ezekről nem hallottam előtte. 3 € körül vinném a 3-at (de ez most egyrészt irreális, másrészt), de lehet megint jön majd egy x hónap 4-5 € -ért ajánlat és akkor az is jó opció lehet. Sok idő van még júniusig, simán előfordulhat, hogy megint jön a kupon 2-3 hét múlva, csak legyen szüneteltetve/leállítva az előfizetés :).

Utoljára módosítva: egy éve
#1
Bela
egy éve

Régen kötött le annyira egy játék mint a Spiritfarer. Ha még nem ismeritek akkor nézzetek róla pár tesztet, csak ajánlani tudom.

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!