Humble Choice - 2023 november

Humble Choice - 2023 november

10 €
Humble Bundle

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#6
Zso
válasza erre:
egy éve

Hát azt nem tudtam, hogy ha automatikusan vonja, akkor nem él a kedvezmény. Abban biztos voltam, hogy egy pause már semmissé teszi a kupont, de ez azért durva.

válasza erre:
egy éve

Igen, köszi, írtam is már tegnap. Azóta egy helyen azt olvastam, hogy akkor élt volna, ha benyomom a resume-ot, meg ki is fizetem utána. Szóval kíváncsi leszek.

#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Nemár... akkor irány a support, majd ők segítenek!

válasza erre:
egy éve

Nekem is küldte ezt az offert, nyomtam a resume-ot, majd ma charge-oltak 12-t... Következő levonásnak meg írja a december végét.

#2
Zso
egy éve

Meg is jött a 6 € -s ajánlat 2 hónapra. 5,5 € lett ... maradhat.

Utoljára módosítva: egy éve
#1
Zso
egy éve

A Shipbreaker egy FENOMENÁLIS játék. Game Passban volt szerencsém kipróbálni, tényleg zseniális. Relaxed, űrhajó szétszerelgetős. Kár, hogy ha vége van a sztorinak, akkor nem annyira izgalmas mert újra meg újra ugyanazokat a hajokat kell ugyanúgy szétszedni.

Unpackingot próbáltam még, az is aranyos játék. Lányaim végigtolták. :)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!