Humble Choice 2023 szeptember

Humble Choice 2023 szeptember

Humble Bundle
Gaming
10
Irány az akció

Megérkezett a Humble Choice e havi csomagja és ahogyan a múlt havi, ez is elég jóra sikeredett:


Ha van előfizetésetek, akkor érdemes lemondani, vagy szüneteltetni, mert mostanában az utolsó hétre nagyon kedvező ajánlattal állnak elő.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#10
Zso
válasza erre:
egy éve

Jaj, még egy tipp! Regisztrálj egy másik fiókot is a Humble-ön! Csak egy új regisztráció, semmi több. Nem kell semmit aktiválni, csak annyi, hogy ide is küldhessenek leveleket. Könnyen előfordulhat, hogy erre fogsz kapni kupont, a másikra meg nem. Ilyenkor erről megveszed a bundlit, aztán akár nyomhatsz egy cancelt is. Velem is volt már így, hogy így csináltam. Régen a fő fiókomra nem küldek kupont, arra meg jött 3 hónapig 5 € -s kupon pl..

#9
Zso
válasza erre:
egy éve

Én "inaktív" állapotnak azt hívom, amikor skippeltél, azaz ha maradna úgy a choice lejárat előtti egy hétig, akkor nem vonná le automatikusan az aktuális havi choice árát. Cancel az lényegében ugyanez, csak ott a következő hónapnál nem lesz újra aktív (és lehet veszted az addig megszerzett store vásárlás kedvezményeid is, míg egy skipnél nem, ha hónap végéig mégis megvásárolod az aktuális havi choice-t).

Minél kevésbé vagy lojális a Humble-höz, annál inkább hordoznak a tenyerükön. Ez van sajnos.

egy éve

Akkor jobban megéri inaktívnak lenni mint skipelgetni

#7
Zso
válasza erre:
egy éve

Most pedig küldtek mindenkinek. A trükk annyi, hogy hó elején egyből skip, nem elfogadni semmit sem, ha felajánlja akkor sem. Hagyni, hogy inaktív legyél (cancel vagy pause) és várni kell az e-maileket. 1 héttel a choice lejárat előtt mostanában jön a legjobb ajánlat. De ez mindig csak akkor ha inaktív az előfizetésed. Vannak régi Humble fiókjaim, azokra is jött a levél, szóval tuti működik.

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

Nem tudom hogy csinálod, nekem sose küldenek ilyet. Mindig el skipelem amelyik hónap nem érdekel. De a hónap elején amikor skipelno akartam akkor 4 eurót akartak le vonni hogy maradjak. Aztán ahogy jön a hó vége már csak 1 eurót, és megvettem.

#5
Zso
egy éve

Van még lentebb, 6 € az új ajánlat! :D 4,5 € lett a vége! Köszönöm, maradhat. :)

#4
Zso
egy éve

És már a 7 €-s ajánlat is megérkezett! 🎉

#3
Zso
egy éve

Na már jött a 8 € -s ajánlat emailben. Kívárjuk a 7 -et.

Utoljára módosítva: egy éve
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Arra ott van a Spirit of the Island, hogy lubickolj a jóban! ;) Dark Pictures sorozat szerintem nagyon szórakoztató, horror játékokat nem szeretem, de a The Quarry is érdekel attól még - interaktív mozik nagy szerelmese vagyok. A Rebel Inc. előző része (Plague Inc.) nagyon jó volt, ez is jó lehet. Lords and Villans ránézésre olyasmi lehet mint a Prison Architect, ami mókás volt. Jugger's Tale fillernek tökéletes, Mr. Pepperről meg még régebben láttam egy Worth a Buy videót és ott jókat mondtak róla, bár félek tőle, hogy frusztrálni fog, mivel emlékeim szerint idő súlya folyamatosan nyomja a vállad. Hellsinger az viszont masszívan hidegen hagy.

Idő kellene csak rájuk, azt is venni kellene hozzá.

👍 2
#1
Jojo
egy éve

Ezek a játékok azért lehoznak az életről 🙄

😄 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!