HyperX Cloud Core 7.1 gamer fejhallgató

HyperX Cloud Core 7.1 gamer fejhallgató

16 790 Ft 29 920 Ft-44%
Alza

Elég jó ár. Ha minden igaz, akkor ugyanaz mint a Cloud II csak kontrollok nélkül. Az meg szerintem egy csoda ebben az árkategóriában (én is azt használom). Mivel én max. minden második évben piszkálom a gombokat rajta (akkor is azért, hogy nem -e véletlen ott némítottam le), ezért melegen ajánlom. Nem hinném, hogy az ÁK által jelzett 6,5 ezer Ft-os ár létezett, ezé a terméké volt, vagy kiadták egyáltalán.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

A cloud 2-höz van egy digitális-analóg konverter ami a digitális jel analóggá alakítása előtt "meghétpontegyesíti" a hangzást, ez a hangzás csak virtuális 7.1 a valóságtól igen messze áll. Ebben a modellben csak analóg csatlakozó van, sima jack, nincs 7.1, szóval emiatt nem kell aggódni.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 3
egy éve

Nekem évek óta cloud 2-m van, és mindig azzal kezdtem, hogy kikapcsolom a 7.1 hangzást, mert csak eltorzítja a hangteret. Ha ezen alapból be van kapcsolva, és ki meg nem lehet, az nekem negatívum lenne. Csak egy kis input annak, aki gondolkodik rajta. Viszont ennyi pénzért valszeg még így is jó vétel.

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!