HyperX Csuklótámasz, kéztartó

HyperX Csuklótámasz, kéztartó

4 090 Ft 8 090 Ft-49%
eMAG

Jó árnak tűnik, kétszer ennyiért szokott menni.

, máshol a legolcsóbb helyen 5 510 Ft (Aqua).

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Köszi szépen a véleményt és a segítséget is! Frissítettem is a posztot. (nem gondoltam, hogy két különböző termékről van szó)

Néha nagyon bizonytalan vagyok, hogy egy-egy akciónak tűnő valami valóban az -e, de itt is látszódik, hogy az oldal ereje pont a közösségben rejlik. Sokszor egy akció megosztása édes kevés ahhoz, hogy a közösségnek "jó legyen", kell más is, aki szavaz rá, vagy/és véleményt mond róla. ❤️ Köszi!

2 éve

Ez nagyon jó ár! Nekem pont ilyenem van, postával volt 8 ezer kb 2éve, most rendeltem egyet tartalékba az emagról, a méretei szerint ez a legnagyobb ami most is van. A magas mecha billekhez nagyon hasznos tud lenni.

Ez most is minimum 7-8 ezer +szállítás mindenhol. Az Aqua-ban én csak a kicsit látom 5010-ért (az egérhez való) a nagy ott is majdnem 10 ezer. Meg létezik még 60-65%-os billentyűzethez is belőle árban a kicsi és a nagy között.

Remélem nincs elírás az emagon és tényleg a nagy lesz (457 x 88 x 22 mm), mert ugye típusszámot nem írnak. Köszi a megosztást.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!