Imagine Family

Imagine Family

6 839 Ft 8 799 Ft-22%
Játéksziget
Család és gyerekek
3
Irány az akció

Nagyon jó áron, egy hete volt 7500 az Auchanban, de azon kívül 8-9 ezer szokott lenni.

Az elmúlt évek legnagyobb sikerű társasjátékának, az Imagine-nek a legújabb családi kiadása! Az asszociációs játékok királyának tartod magad? Hang kiadása nélkül is képes lennél rávezetni bárkit a megoldásra? Használd a fantáziádat és készíts elképesztő alakzatokat, vezesd rá a játékostársaidat a megoldásra. Itt a lehetőség, hogy a családoddal közösen játszatok!

Csakúgy, mint az alapjátékban, az Imagine Family társasjátékban is az egyetlen határ a képzeleted, melyben 60 átlátszó kártya lesz a segítségedre, hogy kiéld és fejleszd a kreativitásod! A családi verzióban a kártyák színesek, a feladványokat pedig gyerekek tesztelték, így a szórakozás garantált mindenki számára.

Az Imagine társasjátékokban nincs lehetőséged mutogatni, megszólalni, sem pedig rajzolni. A rendelkezésedre álló 60 darab szimbólumkártyát kell minél ügyesebben felhasználnod, hogy játékostársaid rájöjjenek a feladványodra. Ha valaki kitalálja a feladványod, akkor mindketten kaptok pontot.

Az egyetlen határ tényleg csak a fantáziád! Keress további alakzatokat, forgasd el a kártyákat, tedd egymásra őket, késztesd mozgásra a lapokat, hogy ábráid "megelevenedjenek". Engedd, hogy a képzeleted irányítsa a játékot! Ez a győzelem kulcsa!

Játékosok száma: 3-8 fő
Játékidő: kb. 30 perc
Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Zso
válasza erre:
2 éve

Én még a normál Imagine -t se próbáltam (csak másodkézből van tapasztalatom), úgyhogy hasznos volt számomra amit írtál, köszi!

#2
nyx
válasza erre:
2 éve

Én vettem még az Auchan-ból ajándéknak múlt héten. Itt is kislánynak lesz ajándékba, meglátjuk. Szerintem kevés értékelést kapott, azért van hátrébb a listában, de amit kapott az minimálisan magasabb, mint az Imagine. Ahogy néztem a feladványokat és az értékeléseket, egyszerűbb lett, inkább gyerekekre van kiélezve. (Persze a sima Imagine-t is legtöbbször saját kitalált feladványokkal játszuk, ha kihívást akarunk.)

#1
Zso
2 éve

Oh, nagyon köszi! Sokat gondolkoztam rajta mostanában, hogy az Imagine -hez még kicsik a lányok, talán ez jó lehet, de nincs olyan előkelő helyen mint a normál Imagine... ennyiért viszont elgondolkoztató. "Szerencsére" nincs ingyen posta, így könnyebb megállni :D.

Utoljára módosítva: 2 éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!