INDESIT IFW 6230 IX beépíthető sütő

INDESIT IFW 6230 IX beépíthető sütő

15 690 Ft 77 990 Ft-80%
Alza
Háztartás
31
Irány az akció

Alap sütő (nincs benne hőlégkeverés), de értelmes márka, jó áron.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

4x7800 ! Köszönöm az akció megoszását !

👍 2
😢 1
#30
Zso
válasza erre:
egy éve

Tudom szentimentális vagyok, de én azért mindenkit arra bíztatok, hogy ilyen gáláns reakció mellett hasonló hozzáállást kell tanúsítani. Örülni annak, hogy így állnak hozzá és éljünk a lehetőséggel, ne visszaéljünk vele. Lehet persze harcolni, még többet kisajtolni a sztoriból, vagy egyszerűen csak örülni neki. (ahogy most Ági is mondta)
Nem tudom van -e ok-okozat a között, hogy a vásárlók milyenek és a között, hogy a boltok milyenek, de az Alza tényleg egy oázis a gátlástalan üzletek sivatagában. Több ilyen korrekt bolt kellene.

Utoljára módosítva: egy éve
❤️ 6
#29
Bornie
válasza erre:
egy éve

Azóta már kaptam én is bánatkupont, csak túl gyorsan írtam ide. 😅

😄 1
#28
Ági
válasza erre:
egy éve

Szerintem mindenki fog kapni automatikusan bocsi kupont, ahogy l a rendszer dolgozza fel a rendeléseket.

Őszintén szólva én ezzel megelégszem, 3*7800

aki nem és kötheti az ebet a karóhoz, bepróbálkozhat, hátha benyelik

pl: biztosan ment róla olyan email, hogy a "terméket biztosítjuk, megrendelve a beszállítónál" 🤫

vagy

lehet hivatkozni arra, hogy 25-ről mêg további akciót nyomtak rá.... miről beszélnek hogy téves ár...ennyiszer egymás után inkább vevőcsalogatásnak szánt vásárlói megtévesztés

vagy

ha valaki volt merész egy profilban 2 terméket rendelni kiharcolhatja a 2*7800 kupont de szerintem ők nagyon is korrekten jártak el máskor is, most is.

Utoljára módosítva: egy éve
🙏 1
egy éve

Nekem is küldtek egy 7800Ft bánat kupont :), már csak várom hogy utalják vissza az árát.

👍 2
#26
Zso
válasza erre:
egy éve

Nagyon nem. Alza magasan az év boltja nálam.

👍 2
egy éve

7800 Ft-os kupont küldtek... Nem olyan rossz az... :)

👍 2
#24
Chris
egy éve

7800Ft bánatkupon jött cserébe.

❤️ 1
👍 3
#23
Bornie
egy éve

Nekem törölték. Kapott valaki bánatkupont?
Ági, mit kell írni nekik, hogy adjanak bánatkupont? :D

😄 4
#22
Ági
válasza erre:
egy éve

Köszönöm.

És sok sikert, mindig fontos az aszf. A nyilvánvalóan téves ár 0 és 1 ft példával már nagyon sok harcot megnyertem ha százalékkal jelölt akció volt mert innentől kezdve nem téves árnak véltem...upsz 🤭évek óta ezt csinálom.

👍 1
válasza erre:
egy éve

Ügyes vagy! Gratulálok! Van mit tanulni :))))

👍 1
#20
Ági
válasza erre:
egy éve

Lánykori név, férjezett, illevte férjem nevében is rendeltem. A cím volt egyedül azonos de ügye az ilyen nagy cégek 80 százalékban email, ritkábban telefonszám alapján dolgoznak. Nekem ilyen célra van vagy 15-20 mail címem 😂 telefonszámom nyilván nincs ennyi ezért néha lutri de eddig sokszor bejött.

Alza Micimackóról lemaradtam, de tavaly decemberben nagy játék akciókor sikerült kb 20-30 kupont begyűjtenem szintén így és összevonhatók voltak a kuponok, szóval konkrétan akár ki lehetett nullázni egy egy rendelést de azért nem így rendeltem nehogy megfogják (ezeket boxba kértem úgy esélyesebb hogy átmegy a rendszeren mint üzleti átvétel esetén)

Az a gyakorlatom, hogy átolvasom az aszf-et abban ha látok kiskaput bepróbálkozom. Ha valami olcsó akkor is rendelek 3-4 db-ot ha nincs rá szükségem max felajánlom valakinek a rendelésem vagy lemondom de sokszor épp kuponra gyúrok ezért rendelek.

👍 2
válasza erre:
egy éve

Ügyes, és szerencsés vagy! Alzanál a Micimackónál, én már Orban Viktórióval is fenyegetőztem, de még is kupont toltak az arcomba!

Egy kérdés? A név alapján sem volt nekik gyanús, a 3 rendelésetek? Meg az eljárás? Nem vágták ?

#18
Ági
válasza erre:
egy éve

Hu, kicsit hosszu lesz.

Szóval törölték a rendelést hibás árra hivatkozva. Majd a saját aszf-ben volt olyan rész azt hiszem, hogy nyilvánvalóan téves ár esetén törölhetik pl 0 vagy 1 Ft.

Elfogadtam oké, egy próbát megért.

Utána láttam egy fb csopiba, hogy 1-2 tag megkapta akiknek átcsúszott mégis a rendszeren így 5 napra rá mégis bepróbálkoztam mert b@cta a csőrömet... hivatkoztam arra, hogy diszkriminatív eljárás hogy xy azon az áron mégis megkapta én meg nem, továbbá hogy százalék arányban volt a kedvezmény megadva, ezáltal én azt gondoltam készletkisöprésről van szó. Szóval tettem a hülyét és vérig voltam sértve miért nem tetszik nekik a pofám hogy én nem kapom meg, más meg igen.

Aztán fain voltam és közöltem, hogy ebből békéltető testület lesz, annyi kompromisszumot vagyok hajlandó engedni hogy pl a Samsung mosógépet ha megkapom a rendelt 62.000.- os áron ( 142e volt eredetileg) akkor elengedem a fagyasztót és a szárító gépet. Beszéljenek feletessel mi legyen.

Fél óra múlva hívtak hogy hahgfelvételt engedélyezve ugyanezt elmondjam és akkor oké megkapom a mosógépet.

A másik két profilban értelemszerűen a fagyasztóért és szárítógépért ragaszkodtam ennyire hol a férjem hol a lányom telefonjáról. 😂😁

3 profilt csináltam akkor, mindegyikből ugyanazt a rendelést adtam le hol üzleti átvétel hol futarral (fagyasztó, mosogatógép, mosógép)

gondoltam valamelyik csak átcsúszik a rendszeren...

Utoljára módosítva: egy éve
👍 4
🙏 1
#17
Szilvi
válasza erre:
egy éve

Na várjál azt hogy csináltad hogy kialkudtad?

egy éve

Van mit tanulni Ágitól 😉😃👏🏻👏🏻

#15
Zso
válasza erre:
egy éve

Amatőr vagyok. :D

#14
Ági
válasza erre:
egy éve

Eddig azért bejöttek ezek az elvárások 😝

Legutóbb mindent is (profilonként 3 terméket) berendeltem az euronics-ből és mivel sejtettem hogy törlik így mindhárom profilban kialkudtam velük 1-1 terméket azon az áron. Szóval van új szárítógép, mosógép és fagyasztó is. Hála az armegosztónak ❤️

👍 1
#13
Zso
válasza erre:
egy éve

2 kupon legyen egy meg érkezzen meg? Hát ezek már nagyon komoly elvárások, kérem! :)

Ármozgás: fentebb ment az ára 100 Ft-tal, ajjajj, lehet most meg sem áll majd 90 ezerig?! ;)

#12
Ági
egy éve

Köszönöm. Ma már én is rendeltem 3-at.

Azért örülnék ha egyet megkapnék..a többivel kuponra gyúrok. 😂

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!