Intex Twin Dura gerenda Felfújható Matrac, 191x99x25 cm

Intex Twin Dura gerenda Felfújható Matrac, 191x99x25 cm

5 290 Ft 7 180 Ft-26%
eMAG
Háztartás
4
Irány az akció

Nem egy hatalmas nagy akció, de nem rossz az ára. Szerintem egy ilyen felfújható matrac minden lakásban kell, hogy legyen (ahol nincs kihúzható kanapé). :)

Az Intex-nél minden a minőség, az érték és a családi élet körül forog. Megfizethető termékeink hosszú távra készülnek, mint azok az emlékek, melyeket vásárlóinknak okoznak.
Az Intex felfújható ágyakat, kerti medencéket, jakuzzikat, játékokat, bútorokat, csónakokat gyárt és még megannyi mást. Egy nemzetközi családi vállalat részei vagyunk több mint 40 év múlttal a hátunk mögött.

Célunk, hogy a legmagasabb minőségű termékeket megfizethető áron biztosítsuk vevőinknek, melyeket a komfort, biztonság és a szórakozás szempontjai alapján tervezünk.

Anyag:
- 93% PVC;
- 3% poliészter;
- 3% műselyem;
- 1% ABS.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Viccen kívül, a gyerekek nagyon szeretik. Én pedig akkor szoktam bevetni, amikor a szomszéd kutyától nem tudok aludni. Ha elmegy a szomszéd pár napra, akkor egész nap megállás nélkül ugat a kutya, kivéve délelőtt amikor kimerültségtől alszik. De most már kezdenek elég nagyok lenni ahhoz, hogy áthívjanak barátnékat és akkor is jól jöhet egy ilyen cucc. Kihúzhatós kanapénk az nincs. Pfff.

2 éve

Azóta Zso nem is vett otthonra ágyat senkinek, mindenki matracon alszik :D

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Az nagyon jó áron lehetett, csak félő, hogy helyi deal volt. De ahogy mondod egy próbát megérhet vásárlás előtt lecsekkolni! Köszi a tippet!

Árukeresőn végigfutottam a felfújható matracokat és ezt dobta ki a legjobb árúnak. Nem olcsó mulatság már ez sem. Nálunk két személyes Intex van tartalékban, több éve bírja már, igaz nem is volt sokat használva, de azért ezek a cuccok szeretnek álltukban is tönkre menni, úgyhogy szerintem nagy szó, hogy még bírja.

2 éve

Nemrég, kb egy hete láttam a Tescóban ilyen típusú terméket, és nem tudok most pontos összeget mondani, de meglepően olcsó volt, pedig még nem is volt akciós termék.

Ha van a közeledben Tesco, akkor lehet érdemes annak a termékkínálatára is vetni egy pillantást, mert szerintem ott még pár ezerrel olcsóbb az ilyen matrac. :)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!