JBL GO2 Bluetooth hangszóró, fekete

JBL GO2 Bluetooth hangszóró, fekete

9 014 Ft 17 090 Ft-47%
yettel.hu
Műszaki cikkek
9
Irány az akció
A Yettlet árazásával 2022 januárjába repülhetünk, hiszen akkor volt utoljára ilyen jó áron ez a hangszóró. Nagyon NAGYON sok pozitív vélemény van róla.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy hónapja
Mindig...
#8
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Lebuktam. :/
válasza erre:
egy hónapja
Kell a statban a több hsz szám! 
😄 1
#6
Zso
egy hónapja
Szerintem a Yettel is innen szerzi, csak átfesti előtte. 

Hülye vagyok ezekhez, de gondoltam én is mondok valamit. Nem mondtam, hogy okosat, csak, hogy valamit. ;)
válasza erre:
egy hónapja
És tényleg rendelhető egy szín, de egészen biztos, hogy nem venném meg. Aki akarja rendelje, elmondtam a véleményemet. Biztos lehetsz benne, hogy ezt is több éve gyártották. Már az utódja, az Essential is 2 éve jelent meg, egészen biztos, hogy a Go 2-t minimum azóta nem gyártják. 
válasza erre:
egy hónapja
válasza erre:
egy hónapja
eu.jbl.com itt nem lehet kapni. Az is meglepne, ha bárhol lenne. Tényleg évek óta kifutott, és az Essential van helyette. Egy akkumulátor álltában lemerül, egy lítium akkunak meg nagyon nem tesz jót, ha lemerülve akár éveket áll. 
Utoljára módosítva: egy hónapja
válasza erre:
egy hónapja
Ekkora para azért nincsen, JBL hivatalos oldalán is lehet még kapni , rendelni. Mi baja lenne az akkunak ha nem volt használva ? Elkopik benne a tömítés ? 

egy hónapja
Vigyázat, az akció mértéke teljesen realitását vesztett. Sok éves JBL modell, ki tudja honnan kotortak elő, mindig is 10-12 ezer forint volt. Most JBL Go Essential néven van újrakiadása. Ez olyan régi lehet, hogy az akku miatt még rizikós is megvenni. Kifejezetten nem ajánlom ezért. 
🙏 2
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!