Jin - Jang (Társasáték)

Jin - Jang (Társasáték)

3 390 Ft +999 Ft6 190 Ft-45%
Konzolvilág
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Durván túlárazott cucc, de most korrekt(ebb) áron kapható.

Gurítsd végig a golyót egy lendülettel a teljes pályán! Haladjon át a golyó mindenhol! Ismételd meg ezt egyre szebben, egyre gyorsabban! A Jin-Jang pálya különlegessége az, hogy a mozgásirányt menet közben is megfordíthatod, miközben egy pillanatra sem áll meg a golyó. Igazán gyors akkor lehetsz, ha a mozdulataidban az áramlás útját éberen, ügyesen és kiegyensúlyozottan követed. Válj Jin-Jang mesterré! A Jin-Jang játék többféle játékváltozatot kínál. Egyaránt találnak maguknak valót a kisgyermekek, a hiperaktív kamaszok, az ügyességüket összemérő fiatalok vagy akár a különleges elmélyülésre és koncentrációs gyakorlatra nyitott, érett felnőttek is.

Játékváltozatok: Áramlásjáték, Gyorsasági játék, Páros játék, Egykezes játékos, 2 golyós játék, Meditációs játék, Mantra játék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!