Karamellás proteines zabkása (57 g)

Karamellás proteines zabkása (57 g)

179 Ft 359 Ft-50%
DM
Élelmiszerek
7
Irány az akció

Szuper áron. Málnás áfonyás is ennyi.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Sokszor attól, hogy online már nem rendelhető egy termék, még elérhető lehet a boltokban. Tegyetek vele egy próbát a készlet ellenőrzővel, hátha valahol még találtok belőle!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Valóban, kész termékre írja, így nekem is kijön a matek. 👍

#6
Zso
válasza erre:
egy éve

Hát ezt az infót is köszi!

Oh, felháborodásból én is szoktam hülyeséget csinálni, de biztos vagyok benne, hogy csak jó szándékból írta le Lumpy Dumpi, amit írt.

Frankó, hogy ennyien vagyunk és ha valaki hibázik (bárkivel megeshet), akkor van aki kijavítsa, vagy egy indulatmentres vita indulhat belőle. (A vita a világ egyik legjobb dolga, mert abból tanulsz, ismersz meg másokat - de a vita =/= ordibálás) 👍

👍 2
#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Ne viccelj, én régen a piros Nestlé csokit csak a tej miatt ettem, amit beleöntöttek (mindegyik táblában egy jó pohár tej van), a Milky Wayt pedig azért mert úszik a tej tetején (egy világ dőlt bennem össze, amikor láttam, hogy lesüllyed). 😁

Reklámokkal régen tényleg nehezen tudott mit kezdeni az ember (főleg egy gyerek, útmutató nélkül). Pizzát amikor először kóstoltam, akkor pl. nem ízlett. HATALMAS csalódás volt. Hát azt ettek orrba-szájba a TMNT teknőcök is! Szóval nem volt mese, megszerettem. Persze lehet közre játszott az is, hogy később finomabb pizzával is sikerült találkoznom.

Utoljára módosítva: egy éve
😄 1
egy éve

Sportolóként amondó vagyok, hogy a hozzáadott finomított cukor miatt egészségtudatos ember úgysem veszi meg, laikusnak meg "jóvanazúgy" :D Nem hasznos de finom! Rá van írva hogy protein,meg karamella és mindenki boldog, és még occó is ...

😄 1
válasza erre:
egy éve

Elnézted, a 6.1g fehérje a KÉSZTERMÉKRE van megadva, ami nagyon más, ezt hasonlítottad össze a száraz zabpehellyel.

19.3g fehérje van benne (per 100g). Persze ettől még finom dolgot lehet készíteni sima zabpehelyből, meg egy evőkanál sóskaramella ízű fehérjeporból is.

Lehet, hogy mégsem "ordas nagy hazugság", maximum ordas nagy hanyagság elnézni és felháborodottan hirdetni a hülyeséget.

🙏 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Én is normál zab + gyümölcs híve vagyok, ilyen instant zabokat nem kóstoltam még, de ha ezt szereti valaki, akkor ez nagyon jó ár lehet érte.

Azért nagyon szépen köszi a véleményt! Örülök, hogy leírtad, legalább tanultam valamit. (magamtól sose hasonlítottam volna össze, nekem zab - zab)

A másik amit nem szoktam enni, az a zabpehely. Lehet egy Cini Minis, vagy Chocapichoz képest már mindjárt egészséges 😁. Nézőpont kérdése. 😉

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

TIPP:
100g sima zabpehelyben 16.8g fehérje van.
A Dr.o. Vitalis 100 grammjában 6.1g fehérje található. 1 zacskóban ami 57g ez ~3.5g fehérje.
Nem gazdag fehérjében, ez egy ordas nagy hazugság.

Ennek a terméknek semmi, de tényleg semmi köze se az egészséges étkezéshez, sem a magasabb fehérjebevitelhez. Csak annak javasolt, aki finomat szeretne enni, de nincs vele más célja.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 2
🙏 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!