Kärcher K2 Universal magasnyomású mosó

Kärcher K2 Universal magasnyomású mosó

19 990 Ft 31 729 Ft-37%
Tesco
Kert és barkácsolás
5
Irány az akció

Clubcarddal elég jó áron!

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Köszi! Bennem is szinte szó szerint ugyanezek a gondolatok keringnek. Rögzítettem, így vissza-vissza térek hozzá, aztán egyszer lehet beugrik majd valami, vagy látok valahol rá valamilyen megoldást, vagy csak kipróbálom majd ezt a negatívnál rákérdezést, ha igényesen meg tudom oldani a rendelkezésre álló eszközökkel.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 1
egy éve

Köszi!

Na erről az oldalról nem is hallottam eddig.

Facebookot is mindig mielőtt bezárom, megnézem a tevékenység naplót, hogy hátha belikeoltam esetleg valamit. Szerintem ez mindenhol probléma, és nem nagyon tudok rá megoldást.

Ha levennéd a like/dislike lehetőséget a kis nézetről és csak a termék oldalát megnyitva lehetne értékelni, az szerintem megoldaná, de egy kényelmes funkciót vesztenénk el vele. Esetleg még az lehetne, hogy egy pop-up megerősítő ablak feljön, ha értékel valaki, de ez sem túl ergonomikus. (Talán ha csak a dislike-nál dobná fel, akkor nem lenne túl macerás)

🙏 1
#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Óóó, köszi a visszajelzést, felveszem jegybe a jelenséget, aztán meglátom sikerül -e valamit kiokoskodni rá.

Egyszer a miutcank.hu -n (akkor még ez egy jó és menő kezdeményezésnek tűnt, azóta se léptem be) sikerült hasonlót csinálnom. Meglájkoltam véletlen egy perverz, de legalábbis beteg kommentet miközben rohangásztam az appban és nem volt rá mód, hogy levegyem a like -om. Gyorsan avatart és nevet változtattam, mert nagyon kínos volt és írtam a supportnak, akik aztán leszedték :D.

Utoljára módosítva: egy éve
😄 1
válasza erre:
egy éve

Nem én voltam, de volt már olyan, hogy görgetés közben véletlenül rányomtam. Aztán persze egyből kiszedtem, de ki tudja, hogy mindig mindenki észreveszi-e.

#1
Zso
egy éve

Oh, az egy negatív szavazat nagyon érdekelne, hogy miért jött. Gondolkoztam a megvásárlásán... (bár lehet nem is lesz belőle X nap múlva)

Kevés a tartozék, nem lehet élni nélkülük és később drágábban jön ki, vagy nem érdemes erre a modellre áldozni, mert a legolcsóbb a Kracher is gagyi, mint más márkák esetében? Vagy valami egészen más... Csak pár szó is sokát segítene. Köszi!

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!