Kensho Go Bird intelligens, távirányítós madár (ZG789)

Kensho Go Bird intelligens, távirányítós madár (ZG789)

9 999 Ft +1 499 Ft12 999 Ft-23%
JátékNet
Család és gyerekek
2
Irány az akció

Áprilisban jelent meg, első akciója ez. Annyira intelligens, hogy ne menjen fának, de annyira azért nem, hogy szabadságra vágyjon és elrepüljön messzire.

Egy egyszerűen kezelhető távirányító segítségével lehet irányítani a madárkát, azonban akkor sincs probléma, ha a gyerekek még nem profik a navigálásban, ugyanis az intelligens, infravörös érzékelőkkel ellátott Go Go Bird érzékeli, ha túl közel kerül hozzá egy akadály, és egyszerűen kikerüli azt. Nem tud sem fának, sem falnak csapódni, éppen ezért nagyszerű első RC játék kezdőknek.
A beépített érzékelőknek és a mesterséges intelligenciának köszönhetően a Go Go Bird csodálatos repülési élményt nyújt. Ha leszáll, automatikusan kikapcsol, ha kész a felszállásra, fel-le emelgeti a szárnyát.
A gyerekek fel, le és körbe-körbe reptethetik a madarat a távirányító segítségével, egyes gombokat megnyomva pedig a kis szárnyas előre meghatározott minta szerint repül. A repülés sebessége állítható a felhasználó rutinjától függően. A madárka távirányító nélkül is képes szabadon repkedni (ez esetben elkerüli az akadályokat).

A csomagban egy állvány is található, amire ráhelyezhető a madár töltés közben, vagy akkor, amikor a kicsik épp nem játszanak vele, így aztán akár - interaktív - dísze is lehet a gyerekszobának. Kis méretének köszönhetően a gyerekek bárhová magukkal vihetik.

A távirányító hatótávja megközelítőleg 200 (!!!) méter
Frekvencia: 2,4 GHz
Az akkumulátor töltési ideje: kb. 20 perc
Üzemidő: kb. 15 perc

A játék kiváló minőségű, környezetbarát anyagokból készült, így jó választás a globálisan gondolkodó, környezettudatos családok számára. Rugalmas és ütközésálló, az elasztikus anyag nem sérül, ha a gyerekek esetleg leejtik a madarat.
Tökéletes tavaszi szórakozás az egész család számára.

Csomagolás mérete: 23 x 28 x 5 cm

Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Úúú az komoly, ha cserélték. Több mint korrektség! 👍 Köszi, hogy szóltál, hogy mire figyeljen aki megveszi!

2 éve

Ötletes játék, felüdülés a sok drón után :)
Viszont annyira törékeny a szárnya, mint egy igazi rigónak, szóval nagyon óvatosan kell vele játszani.
Nekünk az első példánynál az akku tovább bírta, mint a madár...
A JátékNet-nek jár a plusz pont, mert kérdés nélkül cserélte, de gyanítom, hogy nem egyedi a probléma, mert az amazon értékelésekben is sokan írják ezt a hibát. (Persze mi is csak a vásárlás után olvastuk el az értékeléseket...)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!