Kenwood KVL85.004SI Titanium Chef Baker Konyhai robotgép (0W20011377)

Kenwood KVL85.004SI Titanium Chef Baker Konyhai robotgép (0W20011377)

149 900 Ft +1 499 Ft198 490 Ft-24%
Media Markt
Háztartás
0
Irány az akció
Egész jó ár és mintha olyat hallottam volna, hogy a Kenwood nem olyan rossz márka az ilyen termékeknél.
Termék/promóció leírása

A precíz sütés itt kezdődik. A sütés zavartalan élvezete a közvetlenül a tálba történő méréssel és kíméletes átforgató funkcióval, amely kifejezetten a pihekönnyű habcsókok és mousse-ok készítésére szolgál. A stílusos és nagy tudású konyhai robotgép.

Megbízható easyclean eszközök

Jellegzetes K-keverőnk két további rozsdamentes acélból készült sütési segédeszköz – egy dagasztókar és habverő – kíséretében érkezik. Plusz egy krémesítő habverővel. Birkózzon meg magabiztosan minden feladattal. Mosogatógépben moshatóak, így a tisztítás is egyszerű.

A keverék minden összetevője

Egyedülálló bolygóműves keverési megoldásunk a tál egész oldalát, közepét és alját is eléri. Nincs kihagyott vagy kárba veszett keverék. Csak a tökéletesség marad.

Beállítja a sebességet

Vegye át az irányítást. Használja az elektronikus sebességszabályozót a sebesség lassú növeléséhez, amint és amikor szüksége van rá. A nagyszerű eredményekért, amelyekért csak az ujját kell kinyújtania.

Tegye egyedivé Chefjét

Terjessze ki kreativitását 25 választható tartozékunk széles választékának segítségével. A gyorsan vagy lassan mozgó kimenethez csatlakozva tökéletesen turmixolnak, szeletelnek, spirálvágnak, aprítanak, reszelnek, lassúpréselnek... és minden tökéletes lesz.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!