KitchenAid eszpresszó kávéfőző gép Szén szürke DG (5KES6403EDG)

KitchenAid eszpresszó kávéfőző gép Szén szürke DG (5KES6403EDG)

109 990 Ft 145 690 Ft-25%
kitchenaid-shop.hu
Háztartás
0
Irány az akció

Sosem volt még ilyen "olcsó"

  • Dupla, intelligens hőmérséklet-érzékelővel hogy minden egyes csésze megfelelő főzési hőmérséklettel készüljön el!

  • Szabványos, 58 mm átmérőjű portafilter sík alappal és két süllyesztett kiöntőnyílással: fenntartja az optimális hőmérsékletet a kioldódás során, emellett egyszerűbb és stabilabb tömörítést tesz lehetővé. Egy vagy két csésze eszpresszó egyidejű elkészítéséhez is alkalmas, csak a kosarakat kell benne kicserélni.

  • Alacsony nyomású előgőzölés és 15 baros olasz pumpa: a gép lassan és egyenletesen adja hozzá a vizet az őrölt kávéhoz. Tökéletes eredményt biztosít gazdag, erőteljes ízű eszpresszó elkészítéséhez.

  • Gyorsan felmelegedő hőcserélő technológia: a gép kevesebb mint 45 másodperc alatt melegíti fel a vizet az ideális főzési hőmérsékletre.

  • PID hőmérséklet-szabályozás: a hőmérséklet az eszpresszóhoz szükséges optimális hőmérséklet-tartományon belül marad.

  • A gőzkar segítségével a cappuccinóhoz vagy lattéhoz szükséges dús habot vagy meleg tejet készíthetünk, illetve az americanóhoz vagy teához forró vizet állíthatunk elő.

  • Használja a külön megvásárolható KitchenAid kávédarálóval, mert a minőségi kávé titka a darálón legalább annyira múlik, mint magán a kávéfőzőn! Beállíthatja a saját ízlésének megfelelő őrlési méretet, legyen szó az autentikus ízvilágú eszpresszóhoz vagy a francia presszókávéhoz szükséges durvább őrleményről.

  • 2 év hivatalos gyári garancia

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!