Klarstein Purista Americana, páraelszívó, Baffle szűrő, 306 m³/ó (TK15CH-Purista-A)

Klarstein Purista Americana, páraelszívó, Baffle szűrő, 306 m³/ó (TK15CH-Purista-A)

36 090 Ft
Klarstein
Háztartás
0
Irány az akció
Ingyenes szállítás, jó vélemények, jó ár.
Termék/promóció leírása

A legjobb levegő a konyhában: A Klarstein Purista Americana páraelszívó egy elegáns konyhai segítő, amely eltávolítja a konyhában kialakuló párát és a főzés utáni szagokat.

A Klarstein Purista Americana páraelszívó 120 W teljesítményű motorral recirkulációs üzemmódban gondoskodik a levegőről a kisebb és közepes nagyságú konyhákban. Három teljesítményfokozat egy óra alatt akár 306 m³ levegő elszívására képes, a célkitűzések a fali szagelszívót a megfelelő pára mennyiségéhez igazítják. A zsellőzés és a világítás az elülső vezérlő rész segítsévével van irányítva. A bekapcsolható lámpa takarékos LED izzóval jól megvilágítja a főző felületet. Két előre felszerelt Baffer szűrő teszi lehetővé a levegő optimális szűrését, mivel nagyon hatékonyak a zsír, füst és a pára eltávolításában. Ezenkívül nagyon ellenállóak, könnyen lehet őket tisztítani és ellenállóak a magas hőmérséklettel szemben. Ezért ajánlott mindenki számára a gáztűzhely feletti használata. 

Klarstein Purista Americana  fali páraelszívó nem csak erős teljesítményével győz meg mindenkit, hanem luxus kinézetével is. A biztonsági üvegből készült elülső rész modern külsőt kölcsönöz a berendezésnek, amelyet a nemesacélból készült kéménybélés egészít ki.

Klarstein Purista Americana páraelszívó szabad hellyel a fej részére: erős teljesítményű,üvegből készült luxus minden konyhába.  

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!