Kocsi DENT 1000

Kocsi DENT 1000

232 Ft
Pepita
Háztartás
9
Irány az akció
Nem tudom mi ez és mire jó, de van kereke és ebből kifolyólag gondolom gurul is. Plusz extra, hogy lehet rá valamit pakolni 😝🤣
Viccet félre téve, próbát megér, bár külsős partner de hátha. 

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#9
Ági
válasza erre:
3 napja
Ez gyors volt, nekem semmiféle megkeresés nem érkezett napok óta..
mindegy, megpróbáltuk 🙃
3 napja
Megrendeltem, visszaigazolták, most hívtak a cégtől, hogy téves volt az ár és törlik. Férjem autószerelő, nem jött volna rosszul.
Utoljára módosítva: 3 napja
😢 1
#7
Zso
válasza erre:
3 napja
Az a baj, hogy a Pepitánál sokszor teljesen automatizált állapotok vannak, amiről a partner mit sem tud. 24 órával a megrendelés után vált a következőre, stb.. Félelmetes, de remélem kiadják neked és eggyel közelebb leszel majd ahhoz, hogy autószerelő műhelyt nyithass. :)
😄 2
#6
Ági
3 napja
Nem fogadnék rá én sem, de 28.-án rendeltem egyet, tegnap váltott "rendelésedet partnerünk visszaigazolta" ma reggel pedig "futárszolgálatnak összekészítve a csomagod" állapotra.
Meglátjuk, egy próbát megérhet. 
😮 2
3 napja
Valószínűleg itt is az eurós ára lett beírva forintban.
#4
Jojo
3 napja
Autószerelő, karosszéria javító eszközöket lehet rá rögzíteni. Kb 80k+ az eredeti ára
3 napja
Csak a kerekek jóval többet érhetnek ennél az árnál 
#2
Zso
válasza erre:
3 napja
Valószínűleg. Ráadásul partnertől van, szóval duplán esélyes. Azért a megosztást köszi, kalandvágyók tehetnek egy próbát.
3 napja
Úgyis törlik. (szerintem)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!