Kondition SP-3018N Spinning kerékpár, lendkerék 18 kg, teherbírás max. 110

Kondition SP-3018N Spinning kerékpár, lendkerék 18 kg, teherbírás max. 110

63 790 Ft 101 090 Ft-37%
eMAG

Csak az eMAG árulja, vélemények csak az eMAGon vannak róla, ott is csak pár darab.

A mozgásszegény, "irodai" világban, ahol a mozgás tabutéma, a fitnesz új értékeket öltött, szinte teljesen feladva a szabadidős igény státuszát, és szükségszerűséggé vált, olyanná, amit a kiegyensúlyozott és egészséges életmód fenntartása érdekében tenni kell.

Boldoggá tesz, energiát ad, megszünteti az álmatlanságot, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, lassítja az öregedést, javítja az agyműködést, növeli a különböző betegségekkel szembeni ellenálló képességet, növeli az általános életminőséget.

Praktikus és ideális otthoni sportoláshoz!

Edzések

A terméket alkalmi használatra tervezték, 25-30 perces edzésre, heti 2-3 alkalommal. Minden edzést 3-5 perces bemelegítéssel kell kezdeni (kezdőknek hosszabb bemelegítési idő ajánlott). Minden edzés végén ajánlott a regenerálódási idő.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!