Kuponfesztivál egész nyáron

Kuponfesztivál egész nyáron

Auchan
Háztartás
3
Irány az akció

Érdekes promóció, az biztos. Online kell vásárolni (érték nem számít), amiért 10% kupont kaphatunk. Időszakokra van bontva nyár és minden időszakban kapott kupon a rá következő időszakban használható fel 20 ill. 40 ezer Ft felett.

Júli 16 és 31 között 20 ezer Ft felett felhasználható kuponok: KUPONFESZTON_A1,
KUPONFESZTON_A2, KUPONFESZTON_A3.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Kiemelt akciós termékek

10% kedvezmény 20 ezer Ft felett (2023.08.16-31)
Talán senkit sem ér váratlanul, hogy a nyár utolsó 10% -os kuponja végtelenül hasonlít az eddigiekre. Csak online és csak bejelentkezés után használható.
Lejárt
Zso
küldte beegy éve
Ugrás
10% kedvezmény 20 ezer Ft felett (2023.07.16-31)
Bár van már hozzá megosztás, de érdemes kiemelni, hogy most már él az akció. Mivel vásároltam az előző szakaszban, ezért kaptam kupont is, ami lévén, hogy nem egyedi, megosztom veletek: KUPONFESZTON_A1,KUPONFESZTON_A2, KUPONFESZTON_A3.
Lejárt
Zso
küldte beegy éve
Ugrás
10% kedvezmény 40 ezer Ft felett (2023.08.01-15)
Az augusztus első felében használható kupon 40 ezer Ft felett. Köszönöm szépen, hogy megosztottátok a Facebookon!KUPONFESZTON_C1,KUPONFESZTON_D1.
Lejárt
Zso
küldte beegy éve
Ugrás

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Zso
válasza erre:
egy éve

Hmm, ez szerintem rossz helyre ment.

egy éve

ma pedig már 35.994 (-10% kuponkóddal, igaz csak a nem túl baráti 5.990 Ft szállítási díjjal engedte neekm)

#1
Zso
egy éve

Júli 16 és 31 közötti kuponokkal kiegészítettem!

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!