Led eco fényforrás a60 e27 6w 470lm 2700k

Led eco fényforrás a60 e27 6w 470lm 2700k

Csak üzletben elérhető
89 Ft 399 Ft-78%
Praktiker
Kert és barkácsolás
2
Irány az akció

Még itt-ott elérhető belőle.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Látod ez milyen érdekes. Én amikor megláttam morcos lettem, amikor pedig tapasztaltam, hogy semmilyen változás nem történt egyébként a szolgáltatás minőségét illetően (tehát mint megrendelő ugyanazt kapom ami eddig ingyen volt, a készletjelző ugyanúgy órákkal ezelőtti állapotot mutat és még az sem biztos, hogy a rendelés pillanatában valóban van készleten a boltban) úgy csalódottá váltam.

Eszembe se jutott az a szép gondolat, amit megemlítettél. Én sajnos kétlem, hogy ebből lenne fizetésemelésük, de remélem csak én vagyok túlzottan szkeptikus.

Izgalmas, hogy ahány ember annyiféleképp látja a dolgokat. A végeredmény egyébként mindkettőnk esetében ugyanaz: ha online rendelünk, akkor 490 Ft -t kell fizetünk. Ellenben a fejben kialakult kép egész más és őszintén szólva a tied sokkal jobban tetszik. Hmmm, van még hova fejlődnöm!
Néha kellenek ezek a kis felismerések, hátha egyszer tanulok belőlük!

2 éve

Nagyon jó ár!
Nekem újdonság, hogy személyes átvétel esetén is számolnak fel ún. "Személyes átvétel : 499 Ft - Összekészítési díj" -at.
Megértem, eddig minden egyes filléres megrendelésért szaladgáltak a dolgozóik. Talán így részesülnek fizetésemelésben is.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!