LEGO® Disney Classic 43227 Gonosztevők ikonikus tárgyai

LEGO® Disney Classic 43227 Gonosztevők ikonikus tárgyai

39 550 Ft 44 980 Ft-12%
eMAG
Család és gyerekek
1
Irány az akció
Elég jó ár. Részemről komolyan gondban vagyok ezzel a szettel, mert hatalmas mese rajongó vagyok (főleg a klasszikusok), így ez is betalál, de mégis hiányzik belőle valami. Vagy talán túl sok is ... mondjuk az ára. :) 25-27-ért nehéz lenne lebeszélni magam róla, de ez irreálisnak tűnik, hisz mindenhol 45 felett kapható.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!
43227
azonosító
1540
darabszám
18+
kortól

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

tegnapelőtt
Én nagy Disney fan vagyok, de ez a szett valahogy nem talált be pedig kifejezetten a Disney gonoszokat szeretem a legjobban és mégsem
👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!