LEGO® Home Alone (21330) - Ideas

LEGO® Home Alone (21330) - Ideas

83 992 Ft 103 990 Ft-19%
GLAMOUR kupon
eMAG
Család és gyerekek
6
Irány az akció
Glamour kuponnal szuper áron!
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!
10325
azonosító
3955
darabszám
18+
kortól

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy hónapja
Ha kifut, utánna ugrik rá a kereslet.
Lasd pl stranger things Lego
Jóbarátok stb
Most èrdemes venni. Akár befektetésnek is
Utoljára módosítva: egy hónapja
#5
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Nem csodálom, nagyon furán alakult az ára. '22 augusztusában történt valami és az akkori 86 ezer Ft-os árról 110 ezer Ft körülre ment, majd még azon a nyáron 100 ezer Ft körül járt, aztán karácsonykor/BFkor bezuhant úgy az ára, ahogy senki se gondolta volna és abban is mindenki biztos volt, hogy nem lesz már 100 alatt jelentősen. Aztán még egyszer ennyi volt, még egyszer és még mindig. Néha teljesen kiszámíthatatlan, hogy egy szettet mikor érdemes megvásárolni...

Én egyébként mindig csak végfelhasználóként figyelem az árakat, nepperkedésre alkalmatlan vagyok, nem is tartom jó dolognak. Inkább osztom az akciókat, aztán jusson másnak is annyiért, minthogy elvegyem előle és keressek rajta 10-20 ezret. (Persze a valóság az, hogy neppernek hagyom, aki helyettem fog keresni majd ennyit, de ilyen alapon én behúznám, akkor sose jutnánk egyről a kettőre. - na mindegy, ez megint egy megosztó dolog, pláne, hogy több nepperkedő barátom is van akiket tisztelek, szeretek, szóval tényleg nem lesz ettől senki a sátán szolgálja számomra, sőt, meg is tudom érteni, ha valaki mégis ezt csinálja, csak egyszerűen nem csípem ezt a tevékenységet.)
válasza erre:
egy hónapja
Telített belőle a piac, ismerek olyat akinek a pincében hegyekben áll...
😄 1
válasza erre:
egy hónapja
idén kifut, eladják majd 150-200k ért :)
😄 1
válasza erre:
egy hónapja
Szegény nepperek, akik 100+ ezerbe akarják eladni... 
😄 1
egy hónapja
Bf kor 76490 volt, most ez tényleg remek âr!!!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!