LEGO-k kedvezményes árakon

LEGO-k kedvezményes árakon

Pepita

Meglehetősen kiváló áron vannak a LEGO termékek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#1
Zso
egy éve

A megosztást köszönjük, de olyan hatalmas nagy agyelhagyós árakat nem találtam ÁK árakhoz képest (aktuális 10% különbséget mondjuk). Van ÁK legolcsóbb, de az sem all-time-low, pár száz Ft-tal rövidebb mint szokott lenni. Mondjuk így is lehet ez jó ár, csak nem akkora difi ilyen olcsóbb szetteknél. A 10 ezer Ft felettiek meg ahogy nézem máshol olcsóbbak.

Ami meg meg nem Pepita azzal nagyon vigyázzon mindenki! Akkora kamu, hogy hihetetlen. 44 ezer Ft -os Virágcsokor alapár meg hasonlók. Pech, hogy nem lehet szűrni Pepitára (én legalábbis nem jöttem rá hogyan lehet), így nehéz az ajánlatok között turkálni.

Szavazni nem tudok, mert idegből tolnék a negatívumok miatt egy "nem ajánlom"-ot, de valóban van köztük pár jó ajánlat, ami meg nem érdemli meg, hogy leszavazzam. Áhh, nehéz az élet.

👍 4
😄 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!