LEGO pontgyűjtő akció

LEGO pontgyűjtő akció

Az akció 2 hónap múlva jár le
Auchan
Család és gyerekek
4
Irány az akció
Vásárolni kell az Auchanban, matricákat gyűjteni február 8 és április 18 között, majd május 2-ig be lehet váltani azokat. Hipermarketekben 5 ezer Ft-énként kapunk egy pontot, míg szupermarketekben 2,5 ezer Ft-onként. Egyszerre max. 10-et kaphatunk.

Az ajánlatok változók. Vannak nagyon jók és kifejezetten rosszak is. A Viking falu vagy a Középkori vár pl. nagyszerű ajánlatok.
Termék/promóció leírása
Vásárolj bármely Auchan Hipermarketben 5000 Ft felett, és minden elköltött 5000 Ft után 1 db matricát kapsz a pénztárnál!

Az Auchan Szupermarketben* 2500 Ft felett és minden elköltött 2500 Ft után kapsz 1 db matricát!

Egy vásárlás során legfeljebb 10 matrica gyűjthető.

A matricagyűjtés 2024. február 8-tól április 18-ig tart.

*Auchan Szupermarketek: Auchan Újhegy, Szekszárd, Zalaegerszeg, Győr és Sopron
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
13 napja
Nem ingyen, csak adják jobb áron mint egy normál akció keretein belül. Ez azért most kb. teljesül, míg az előzőnél egyáltalán nem volt igaz. Az az előtti pedig megint marha jó volt.
Én is így gondolom egyébként, hogy csak ezért nem fog senki itt vásárolni, ahogy attól sem kell parázni, hogy lerabolnák a készleteket a brutál árak miatt. A nagyon jó ajánlatokkal ugyanis az a gond, hogy nem marad belőle a végfelhasználóknak, mert a nepperek lenyúlják a termékeket.
Utoljára módosítva: 13 napja
#3
Gábor Kis
13 napja
A családfa is remek áron van, szerintem azért nem szabad azt várni, hogy ingyen adják a szetteket, ha alapból vásárol itt valaki és venne ezek közül, megérős lehet. :)
#2
Zso
válasza erre:
14 napja
Viking falu jó áron lesz azért, az tuti. Bár az elég friss még, szóval könnyen elképzelhető, hogy lesz még ennyi matrica nélkül is.

Azért most se fogadnék az ellen, hogy mind lehet majd ennyiért kapni pontok nélkül is a promóció lejárta után 1-2 hónappal...
Utoljára módosítva: 14 napja
#1
Gabeszo
14 napja
Én nem vagyok elájulva ettől sem, 2éve jó volt a pont gyűjtős akció. Tavaly sem. Látszik nem hozzá értő csinálja...
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!