LEGO Star Wars 75257 Millenium Falcon

LEGO Star Wars 75257 Millenium Falcon

44 990 Ft 54 990 Ft-18%
eMAG
Család és gyerekek
1
Irány az akció

Ajándékkal, szuper áron. Régi szett, volt már olcsóbb egy kicsit, de mai árak mellett ez nagyon frankó ajánlat.

Termék/promóció leírása
Ez az akció a Akciós LEGOk része
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Sziasztok!

Rendeltem belőle, de rosz üzletbe foglaltam véletlenül. Eredetileg Etele plázába akartam kérni és eladni akartam az emag által kínált kedvező áron csak a húsvéti ajándékot szerettem volna belőle megtartani fiamnak.

Ha valaki kéri Váci út emagban átvehető írjon rám és elküldöm a rendelési számot. 44.990.-

Viszont! (a rendelésemnél nem látom hozzá az ajándékot, én csak arra pályáztam volna húsvétra így annak tudatában menj érte hogy nem tudom végül ez jár-e majd hozzá vagy sem)

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!