LEGO Star Wars 75372 Klónkatonák és harci droid csomag

LEGO Star Wars 75372 Klónkatonák és harci droid csomag

7 690 Ft 9 990 Ft-23%
MALL.HU
Család és gyerekek
2
Irány az akció
Hadseregépítéshez. Eddigi legjobb árán, igaz év végi megjelenésről beszélünk, szóval nem volt túl sok ideje akciós árakat gyűjteni.
Termék/promóció leírása
75372
azonosító
215
darabszám
7+
kortól

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Abszolút, de azért osztottam meg, hogy ha valaki szeretne minél gyorsabban magának tudni egyet, akkor lássa, hogy már ennyiért is van. PH-n a LEGOs topikban sokszor látom, hogy az első normális akcióra lecsapnak a nagy rajongók, abszolút érthető módon. Ez talán annak nevezhető, aztán persze jó kérdés, hogy majd hogy alakul az ára az offline boltokban, mert ott szoktak szerintem jellemzően jó áron lenni néha ezek az olcsóbb szettek (Tesco/Auchan). Pech viszont, hogy erősen regionálisan, illetve komoly szerencsefaktor is kell hozzá, hisz' pl. Szegeden elég biztosan "takarítják" a jobb ajánlatokat LEGO nepperek, mert én az esetek többségében késve érkezem a boltokba. :(
egy hónapja
Akkor lehet lesz még olcsóbb is😅
👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!