LEGO® Star Wars™ AT-AT™ 75313

LEGO® Star Wars™ AT-AT™ 75313

236 510 Ft 262 790 Ft-10%
AP10
Alza
Család és gyerekek
4
Irány az akció
AlzaPlus+-szal elég baba áron. Persze olcsó így se lesz, de hát majdnem 7 ezer darabos szett. Ahhoz képest jó áron van, hogy mennyit inflálódott a pénzünk megjelenése óta.
Termék/promóció leírása

Megérkezett az AT-AT (75313), amire minden LEGO® Star Wars™ rajongó várt. Az Ultimate Collector sorozat megépíthető és kiállítható modelljének állítható lábai és feje van, emellett tartalmaz ágyúkat valósághű, visszarúgó mozdulattal, forgóágyúkat, nyílást a bomba ledobásához, valamint egy kampót Luke Skywalker köteléhez, akárcsak a hoth-i csatában.

Egy Birodalmi hadsereg is elfér benne
Az AT-AT több mint 62 cm magas, emellett könnyedén kinyitható, így a részletes belteret is megnézheted. A főtest belsejében elég hely van 40 LEGO minifigurának (a készletben 9-et találsz, köztük Veers tábornokot és Luke Skywalkert), 4 speeder bike-nak (2 mellékelve), valamint a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is. A fej/pilótafülke 2 LEGO minifigura-ülést tartalmaz, amelyek mellett még 1 vagy több minifigura is elfér. Az adattáblával teljessé varázsolhatod ezt az elbűvölő dísztárgyat.

Szuper ajándék
Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO Star Wars készlet különleges ajándék lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak és bármely haladó szintű LEGO építőnek. Tartozik hozzá egy átlátható útmutató is, így a magával ragadó és kihívást jelentő építés minden egyes lépését élvezni fogod.

  • Építsd meg és állítsd ki a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmből ismert AT-AT (75313) legelső LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector sorozatbeli változatát!
  • Találsz benne 9 LEGO® Star Wars™ minifigurát – Veers tábornokot, Luke Skywalkert, egy rohamosztagos parancsnokot, 4 rohamosztagost és 2 AT-AT pilótát –, valamint egy adattáblát is, ami teljessé varázsolja a bámulatos dísztárgyat.
  • A modellnek állítható lába és feje van, emellett találsz benne nyitható fedélzeti nyílásokat, ágyúkat valósághű, visszarúgó mozdulattal, forgóágyúkat, egy nyílást a bomba ledobásához, valamint egy kampót, amihez Luke Skywalker kötelét rögzítheted.
  • Az AT-AT-nak leemelhető paneljei vannak, így a belsejét is megnézheted. A főtestben elég hely van 40 LEGO® minifigurának, 4 speeder bike-nak (2 mellékelve), és a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is.
  • Ez a 6785 elemből álló készlet komplex és izgalmas építési élményt nyújt, így a lehető legjobb születésnapi vagy ünnepi ajándék saját magadnak, a Star Wars™ műértőknek és a haladó szintű LEGO® építőknek.
  • A több mint 62 cm magas, 69 cm hosszú és 24 cm széles, kockákból épült LEGO® Star Wars™ UCS modell bármelyik szobában remekül fog mutatni.
  • Olyan Star Wars™ rajongó vagy, aki számára még újak a LEGO® készletek? Ne aggódj! Egy átlátható útmutató is tartozik hozzá, így lépésről lépésre, a saját tempódban építheted meg ezt a komplex építményt.
  • A felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO® Star Wars™ készletek olyan kiváló ízlésű hobbiépítőknek készültek, akik imádják a szórakoztató DIY projekteket, amelyekkel kreatív módon kapcsolódhatnak ki.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO® kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.
75313
azonosító
6785
darabszám
18+
kortól

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
15 napja
Úgy néztem, hogy nincs közös halmaza a termékeknek, így kétlem, hogy lehetne. Erre odafigyeltek. Aztán lehet, hogy hét közepe-vége felé már lesz véletlen olyan cucc is amire megy mindkettő...
#3
TheProb
válasza erre:
16 napja
Valóban ezt mondja... Vajon kombózható lehet az alzanapos kupon ezzel az AP+-ossal? Úgy lenne igazán jó deal.

#2
Zso
válasza erre:
16 napja
Szerintem csak azzal használható fel a kupon.
#1
TheProb
16 napja
AlzaPlus+ mit ad hozzá?
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!