LEGO Technic 42129 4x4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó

LEGO Technic 42129 4x4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó

69 990 Ft 99 890 Ft-30%
eMAG
Család és gyerekek
2
Irány az akció

Szuper áron kapható. Volt már olcsóbb, de még így is nagyon jó akció.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Épp most néztem, hogy annál írtad is, hogy törölték a rendelésed. Szerintem nem elárazás volt, csak a bolti készletet megvették mielőtt az online rendeléseket begyűjtötték volna. Anno sok marketplace -s hirdetésben köszönt vissza ez a szett.

Az árukereső a nagyobb kilengéseket néha "elhallgatja", ami valahol érthető is, ha egy több éves árdiagramot akar kirajzolni.

eMAGnál azért 90% feletti esélyed van arra, hogy megkapd, ha volt online amikor rendelted. Szurkolok azért! :)

Érdekes egyébként, hogy ilyen gyorsan elfogyott, mert még piros sem volt a készlet jelző. Lehet valamelyik nepper (/nepper bolt) tárazott be belőle?!

2 éve

Árukereső szerint nem volt, egyszer az Alzán volt 54390Ft de azt nem hozták ki törölték :( lehet elárazás volt.

Ezt sikerült megrendelni remélem kihozzák.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!