LEGO® Technic BATMAN - BATMOBILE™ (42127)

LEGO® Technic BATMAN - BATMOBILE™ (42127)

25 900 Ft 27 320 Ft-5%
Euronics
Család és gyerekek
2
Irány az akció

Elég jó áron kapható! '89 -es Batman kocsi is összerakható belőle.

Termék/promóció leírása
42127
azonosító
1360
darabszám
10+
kortól

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Feleségemnek volt születésnapi ajándék a nyáron egy ilyen. Az új film nem tetszett egyikőnknek sem, de a rebrickable -ös átépítéssel nagyon jó kombó lett, mert a Tim Burtonös verzió viszont nagy kedvenc. Sajnos a régi official szettről lekéstünk, mert későn kezdtünk újra LEGOzni, de ez ennyiért brutál jó áron van. Ráadásul amiatt, hogy a csomagok tartalmát kvázi összeborítva kell kipakolni a szettet a MOC léte miatt, ezért jóval hosszabb idő kipakolni mint egy árban hasonló modellt. Leírás kifogástalan, minden centet megért. Szerintem egy fél nap biztos volt mire összeépült. Végeredmény pedig fenomenális: sokkal nagyobb mint az hittem és nem is annyira látszódik, hogy "Technic" mikor ránéz az ember.

❤️ 1
egy éve

Ismét nagy köszi, a film megjelenésekor meg akartam venni, de lebeszéltem magam róla. A 89-es átalakításról meg most hallottam először és woow, youtube alapján must have, meg is rendeltem!

❤️ 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!