Lego - The Upside Down 75810

Lego - The Upside Down 75810

149 900 Ft +2 000 Ft
kockavilag.hu
Család és gyerekek
4
Irány az akció

Már nem gyártott készlet jóval olcsóbban (de még így is drágán), mint az amúgy rettentően drága ára.

Befektetésnek talán jó lehet

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

:D. Akkor kezeld a helyén! ;) 50 egyszer volt talán, de amíg elérhető volt addig is 60k körül mozgott. Természetes (sajnos), hogy kifutás után felmegy az ára, de szerintem csak replikában lesz ez 50k ... talán még úgy sem.

2 éve

Ezek hülyék. Ez a szett a helyén kezelendő: max 50k

Utoljára módosítva: 2 éve
válasza erre:
2 éve

Már nagyon rég saját kézbe kellett volna vennie a LEGOnak a másodlagos piacot, hogy magához kerüljön a nepperek haszna. Simán lehetne egy wowos black markethez hasonló felület, ahova bedobálnak régi készleteket. :) Gyakorlatilag pénzt nyomtatnak, mint a wizards a magiccel, csak itt sokkal gyorsabb a megtérülés és nincs reprint.

Utoljára módosítva: 2 éve
#1
Zso
2 éve

Köszi, de ezek a nepperboltok brutál árréssel dolgoznak még így is. Szerintem ezeket a kifutó szetteket inkább bricklinkről érdemes berendelni, töredék áron (igaz így most "akciósan" épp csak 20 ezer Ft -tal drágább mint az ottani ajánlatok zöme). Ezért megy rá tőlem egy negatív, de attól még tényleg hálás vagyok a megosztásért. Így talán tudtam valami újat mondani valakinek a bricklinkkel. A 229 ezres ár már sértő és nagyon durván non-sense, azt ki is töröltem, ahhoz nem szabad viszonyítani.

Utoljára módosítva: 2 éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!