LEGRAND UPS Keor Multiplug 800VA FR szünetmentes tápegység

LEGRAND UPS Keor Multiplug 800VA FR szünetmentes tápegység

29 690 Ft 49 000 Ft-39%
Alza
Műszaki cikkek
4
Irány az akció

Korrekt ár! Vélemények megosztóak.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Akkor mondhatjuk, hogy kb. 1 órát megy róla a pc. Az szerintem még mindig csodálatos érték!

egy éve

12V x 7Ah aksi az 84W, de a váltóárammá átalakításnak is van vesztesége, saját maga is fogyaszt. (Jó, ha a felét tudja?)
Egy bizonyos fesz alatt az aksi kímélés is beleszól.

egy éve

Mindig is érdekelt, hogy ugyan mennyi ideig bír egy áramszünetet áthidalni, de számomra ellentmondóak az adatok. Mert ír itt 7 perces áthidalási időt.

Egy sima asztali pc monitorral fogyaszon mondjuk 50 wattot. A leírás szerint ennek 0,48 kw(H) az aksiteljesítménye. A gép pedig 0,05 kw(H)-ot fogyaszt. Tehát akkor közel 10 órán keresztül tud menni róla? Mi nem jó a számításomban??

egy éve

Hasonló van nekem, csak Schuko és nem FR plug. Hálóba nem ajánlott, mert búg a trafója, erős kék fénye van a bekapcsolójának. Nem némítható a sípolása áramszünet esetén. Kb. 11Wattot eszik folyamatosan üresen is, még kikapcsolva is 10W-ot. Eléggé melegszik.

Utoljára módosítva: egy éve
👍 3
🙏 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!